Hs 3 ~ Doubt

110 7 0
                                    

Zoey's P.O.V

Een uurtje geleden is Liz alweer vertrokken, het was super gezellig. We hebben onder andere een kussengevecht gehad en we hebben met popcorn gesmeten, leuheeeuk.

Ik heb vannacht nagedacht over de academie, en waarschijnlijk ga ik het doen, ik moet nog wel wat dingetjes regelen maar dat komt wel. Nu ik erover nadenk, weet ik helemaal niet of die academie wel in Nederland is, mijn moeder hoorde het van 1 van haar vriendinnen, maar die vriendin komt uit Engeland.

Gelukkig staat mijn moeder volledig achter mijn keuze, daar ben ik enorm blij om. Ik ga mijn familie echt missen, vooral mijn broertje, Body. Hij is nog maar 4 jaar oud, ik weet niet of hij mij zo lang kan missen...

Mijn gedachten houden op als ik een deur hoor dichtgaan.

Ik zie dat Body de kamer komt instappen.

'Zoeeeeyy' Body rent als een debiel naar me toe en omhelst me. 'Hi honey' 'Zoey, mijn eerste dag op school was heel leuk, ik ga nog heel veel leuke dingen doen, beloof me dat je niet weg gaat'

Mijn gedachtes slaan even op hol, ik ga Body zo verschrikkelijk missen, en hij mij ook... Hoe moet ik dit tegen hem gaan vertellen...? Wil ik dit eigenlijk wel doen? Krijg ik geen last van heimwee? Kan ik mijn vrienden en familie niet gewoon meenemen?

Zoveel vragen spoken door mijn hoofd.

'Ik uuh, ik ga even naar boven' 'Is goed schat, ik roep je als het eten klaar is.' Antwoordt mijn moeder

Misschien is dit ook wel even beter voor me, ik moet nadenken en daar heb ik de tijd voor nodig.

Na zo'n kwartier op bed te hebben gelegen, pak ik mijn laptop erbij. 'Academie voor dansen/zingen/acteren' denk ik hardop en ik typ het in op mijn laptop. Ik krijg duizenden resultaten, die academie kan toch niet toevallig in London liggen waar ik zo graag heen wil? Dat bestaat gewoon niet...

na een minuutje te hebben gescrold door de hele lijst dans/zang/acteer academies, vind ik de juiste, tenminste dat denk ik. Het heet: Aventus College, oei, typisch zo'n buitenlandse naam... Ik wil eigenlijk liever niet naar het adres kijken, maar doe het toch. Het is dat mijn nieuwsgierigheid het van me overwint.

Dan is de pagina geladen, ik scrol naar beneden en mijn ogen vallen over het kleine tekstje, er staat: Aventus College, Great Brittain, London, Highstreet 197. 'SHIT' roep ik iets te had. Dit moet ik verkeerd gelezen hebben... ik bedoel, het lijkt me super om naar London te gaan en mijn ouders staan helemaal achter me, maar iets knaagt er nog aan me... ik kan er alleen even niet opkomen.

Dan wordt er op de deur geklopt.

'Binnen!'

'Oow hi, uhm liefje, het eten is klaar. Tegen wie was je aan het praten? Gaat alles wel goed met je?'

'Bedankt, ik kom er zo aan. Ik uuh, was aan het Skypen met Liz'

'Oke dan, ik ga alvast naar beneden, we eten spaghetti. Sluit je zo af?' 'Ja ik kom er zo aan'

'Mooi, dan zie ik je zo beneden.'

'Oke' en met dat loopt mijn moeder weer naar beneden.

Ik sluit mijn laptop af en ga naar beneden, misschien is het beter als Body hier niks vanaf weet. Hij is hier nog niet klaar voor, het is beter voor Body, maar ook voor mij. Ik twijfel... heel erg.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Heeey pinda's !

Dit is alweer het derde hoofdstuk van Studying in London. Over een hoofdstuk of 4/5 komt er ook een P.O.V van Niall en de boys. Wat vinden jullie er tot nu toe van? Ik weet niet of mijn schrijfstijl jullie wel aanspreekt, daarom zou ik het echt fijn vinden als jullie een comment achterlaten ! :) Ik weet niet wanneer ik het volgende hoofdstuk ga publiceren, ik heb vrijdag 1 SO en 1 proefwerk dus daar ga ik nog even hard voor leren !

Byeee, x Indy

Studying in London - Niall horan (Dutch fanfic)Where stories live. Discover now