1🥀

7 0 0
                                    

Nem bajlódok túl hosszú bemutatkozással, csak éppen annyit írok le ami ahhoz szükséges, hogy megértsd az én varázslatos tündérmesém. Én Lexi vagyok a legjobb barátom pedig Lucas. És ennyi a többi ha érdekel olvass tovább én pedig elmesélek mindent...

Most keltem így szokásomhoz híven lecammogtam a reggeli forrócsokimért még pizsiben. A konyhában mint minden egyszer az elmúlt évben Lucas várt mosolyogva kezében a reggeli ébresztőmmel.
-Jó reggelt Lex.-puszilt a hajamba.
-Jobbat.-mormogtam és a bögréért nyúltam.
-Ahogy szereted minden létező díszítés rajta van.-vigyorgott.
-Én téged nagyon durván szeretlek.-telepedtem le a fotelbe felhúzott térdekkel.
-Tudom én is.-kacsintott majd elment zuhanyozni.

Lucassal furcsa a kapcsolatunk néhányak meg sem tudják érteni. Lucas mindig puszival köszönt és megölel, én ha régóta nem láttam a nyakába ugrok és megpörget. Együtt is lakunk lassan egy éve. De nem járunk és itt ez a lényeg. Sok mindent csinálunk mint a párok, de nem járunk. Bizarr is lenne.

Lucas a legjobb barátom és ez így oké. Nem egyszer feldobta hogy próbáljuk meg együtt de én mindig elutasítottam. Összetörnék ha szakítanánk ráadásul még a barátságunk is tönkremenne. Semmi jó nem lenne benne.

És akkor vissza a jelenbe...

Luca mint mindig reggel törülközővel a derekán kisétál a fürdőből és rámvigyorog. Unalmasnal tűnhet de nem az sőt minden reggel ezt a látványt látni kifejezetten kellemes.

Hogy is írjam le Luca kinézetét magas helyes és kurva jól néz ki.
De talán egy kép jobban átadja...

De talán egy kép jobban átadja

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aztán vagyok én😄

Aztán a többit a következő részben🥀

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aztán a többit a következő részben🥀

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Sep 03, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

🥀Friendship goals vagy több?🥀Where stories live. Discover now