#10.rész

6.7K 168 12
                                    



A D A M

-De haver miért engeded elmenni?Ráadásul egy másik sráccal!

:Mert SZERETEM Bellát és kész! Tudom,hogy most boldog Benjivel és nem avatkozhatok közbe őt régebben ismeri mint engem nem tudok versenybe szállni vele! Ajjjj James mit tegyek!

-Hű haver régebben rád se ismertem volna!De én a helyedben utánna mennék és ha nincs is esélyem akkor is megmondanám vagy várj egy kicsit úgyis biztos szakítani fognak és ha szakítanak akkor te legyél ott neki!Jó mondjuk ez gonosz volt de tudjuk hogy úgyis ez lesz! Hisz szűz volt ritka ha az elsővel maradsz együtt...

:Hááááát ha gonosz is ez jó ötlet!

-És tudod hova utaztak?

:Igen Los Angelesbe!

-Akkor indulás mire vársz?

:De kivel menjek az túl feltűnő ha egyedül megyek!

-Ez igaz akkor szedj fel egy csajt vagy vidd el a húgod!

:A húgos ötletnél maradok!Ugyanis egy csajal sem bírok légtérben lenni nem hogy csók meg a többi! Fhu baszki mi van velem!

-Akkor viszed a húgod de ma induljatok na de megyek csá Haver

:Csá Haver!

Miután James elment megkértem anyát had menjek el a húgommal LA-be és had legyünk ott pár napig ebbe bele is egyeztek így rohantam szólni Abinak hogy pakoljon két hétre ruhát ő is bele egyezett hiszen a vágya eljutni LA-be így én is mentem pakolni két óra múlva kész is lettünk majd igyekeztünk a reptérre és skerült időben felszállni!Mikor megérkeztünk Abinak tátva maradt a szája fogtunk egy taxit és mentünk a szállásra egy 5 csillagos szállodába mentünk ahol a portán megláttam Bellát és Benjit amikor szálltak be a liftbe és Bella nagyokat nézett mikor meglátott! De túl hamar becsukódott a lift de szóltam Abinak hogy futás fel a lépcsőn és pont akora értünk fel a szobákhoz amikor Belláék kiszálltak a liftből és mentem nyitni az ajtónkat mintha észre se venném őket és pont MELLETÜK kaptunk szobát Abival milyen meglepő :p de persze Benji nem bírta hoy ne szóljon be:

-Azt hittem Adam hogy nem süllyedsz ilyen szintre hogy egy 15 éves lánnyal vagy együtt 18 éves létedre!Vagy felbéreltél egyet a sarokról,hogy féltékeny legyen Bella!

azt hittem abban a percben hogy fogom és oda megyek majd felképelem és jól a földbe döngölöm mert nekem SENKI ne beszéljen a húgomról úgy mint egy kurváról!!!!

Benji hagyd már ő a húga!!!szólt rá Bella

_A Húga hahahahaha!röhögött a képembe!

:Igen a húgom őt hoztam ugyanis nagy álma volt LA-ba jutni és elhotam de nem tudtam hogy ti is itt lesztek! de én mentem mert a HÚGOM vár csá Benji szia Bellus! óóóó dehogynem tudtam de ez a hazugság Bella érdekében szól!

Szia Adam!köszönt Bella aranyosan vissza!

-Csá!!!! mondta flegmán Benji!

majd mikor beléptünk azt hittem elájulok olyan gyönyörű volt!

pár kép a szállodáról:

maga a szálloda

maga a szálloda

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
A szomszéd srác Where stories live. Discover now