Tu?

973 52 39
                                    

Din perspectiva lui Aylin:
Citesc mesajul si încremenesc, de unde știe acesta persoana ca Chad își petrece zilele cu mine,deocamdată noi ne păstram relația cât mai ascunsa si oare chiar noaptea e al ei?si mai este ceva ciudat,de unde știe ca sunt virgina?
Decid sa las toate aceste intrebari pentru maine pentru ca sunt foarte obosita si in plus am încredere in Chad chiar daca il cunosc de putin timp.
**
A doua zi:
Ma trezesc cu greu,acel mesaj m-a măcinat toată noaptea astăzi ii voi spune lui Chad despre el si sper sa imi spulbere toate nelămuririle si îndoielile.
Merg la baie,imi fac rutina si ma îmbrac(media),iau un mar din fructiera si plec la scoala,pe drum ma întâlnesc ca de obicei cu Bella si ii povestesc despre mesaj:
B:–Si cum s-a întâmplat?L-ai primit asa deodată?
A:–Da,si m-a frământat toată noaptea mesajul asta,oricum voi vorbi cu Chad si vom lămuri tot,sper sa nu se adeverească nimic din acel mesaj.
Ajungem la scoala si chiar daca imi este putin frica merg la Chad si ii arat mesajul.
A:–Uite ce mesaj am primit aseară, de unde știe persoana asta atâtea detalii despre noi si mai important este adevărat ca iti petreci nopțile cu ea?
C:–Iubito, nu stiu de unde a aflat detalii astea despre tine, dar iti jur ca nu este adevărat ce zice, poate ca inainte sa te cunosc pe tine foloseam câte o fata in fiecare seara, dar acum nu mai fac asta te asigur.
A:–Ok Chad te cred, dar te implor nu imi insela încrederea.
C:–Nu o voi face promit,spune sarutandu-mi fruntea.
Si apoi intram la ore, prima oara am biologie, imi place foarte mult materia asta si ma pricep destul de bine la ea asa ca orele sunt o pura placere.
*************************************
Orele au trecut destul de repede, iar acum sunt cu Bella la mine acasa mâncând amândouă cereale cu lapte si barfind despre iubiți nostri, deodată tata coboară in sufragerie vorbind la telefon, din tonul si cuvintele lui pare ca poarta o discuție aprinsa cu cineva in legătura cu citez "parfumurile" pe care ar trebuie sa le aibă, dar nu au ajuns.
Tata pleacă, iar noi fiind niște băgăcioasă de fel decidem sa il urmărim.
Luam un taxi si ii spunem sa urmărească mașina din fata noastră, peste vreo 20 de minute ajungem într-un cartier cam ciudat daca ar fi sa ma întrebați pe mine, ii plătim șoferului si ne ascundem dupa niște blocuri.
Acolo tata era cu niște oameni, unul din oameni având o servieta in mana.
Dintr-un SUV negru coboară un bărbat îmbrăcat in costum cu un aer misterios, iar lângă el ce sa credeți chiar dragii nostri baieti Chad si Dylan.
T:–Tu?!
C:–Tu?!
A:–Chad?
C&T:–Aylin??!!!
Opaa am încurcat-o, of gura proasta nu puteai sa te abții!!!

Si cam acesta este capitolul, imi cer mii de scuze pt absenta mea, am avut ceva probleme si nu prea am avut timp sa postez
Sper sa va placa capitolul si vreau sa ma mulțumesc din suflet pt cele 8 mii de vizualizări si 525 de voturi, nu aveți idee cât de mult înseamnă pt mn
Pupici:))))

Doua provocări...Un singur suflet Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum