❄️2.8

116K 4.8K 411
                                    

Herkese merhaba!🙋🏻‍♀️
Uzun bir aradan sonra gelen bildirimleri görünce nasıl mutlu olduğumu bilemezsiniz. Üstelik Genç Kurgu kategorisinde 6.sıradayız!
Keyifli okumalar dilerim!😊

***

"Gidemezsin."

O kadar içten sarılmıştı ki gerçekliğine bir an için inanamadım. Kalbim hızla atmaya devam ederken hâlâ içimdeki bitmek bilmeyen umut ışığına lanet ettim. Gitme demişti değil mi?

"Bu hâlde gidemezsin. Çok istiyorsan sabah gidersin."

Duyduğum cümle ile kalbim acırken tüm gücümle kolunu tutup ittim. Basamakları inmeye başlamışken dönen başımla tahtayı sıkıca kavrayıp emin adımlarla inmeye çalışıyordum.

"Doğa daha zor yürüyorsun ve sarhoşsun. Bu saatte dışarı çıktın diyelim ya biri sana zarar verirse?"

Evin kapısına ulaşmışken o da peşimden inmiş yanımda duruyordu.

"Peki, senin bana verdiğin zarar ne olacak Barlas? Canı acıyan birine zarar versen de bir önemi yok."

Kapıyı açmam ile beni sırtına aldı ve kapıyı hızla kapattı. Boynundaki damarı buradan daha net görürken sinirden deli olduğunu anlamıştım ama niçin?

"Senin istediğinde bu değil mi? Defolup gitmem... Bırak işte gideceğim."

"Şimdi değil."

Üst kata çıkınca odama bırakıp kapıyı üzerime kilitledi. Kapıya vurmaya başlamışken bir yandan da ne söylediğimi düşünmeden bağırıyordum. Güç kalmayan kollarım ile sonunda durup yanımdaki duvara yaslanıp beklemeye başladım.

"En azından son kez benimle uyusaydın," diye kendi kendime mırıldandım. Bundan sonra ne yapacaktım?

Sonuçta sabaha gidecektim ve belki bir daha ne kızları ne de onu görecektim. Bunları düşünmek canımı daha çok acıtırken açık tutamadığım gözlerim kapandı. Sabah kafamın içinde dolanan binlerce böcek varmış hissi ile uyandım.

Ah be doğa bilmediğin işlere ne diye karışırsın ki!

Üzerimdeki yorganı atınca üşüdüğümü hisseder hissetmez bakışlarım üzerime ve yerde duran iki gün boyunca giydiğim kanlı kazağa kaydı. Barlas çıkartmış olabilir miydi?

Ayrıca burada uyumadığıma emindim. Sahi gece ne olmuştu?

"Buradan yıldızlar çok güzel."

"Seni seviyorum Barlas Karahan."

"Benden hep nefret mi edeceksin?"

"Benden nefret eden insanlarla dolu bir şehirde neden hâlâ durduğumu ben de bilmiyorum."

"Peki, senin bana verdiğin zarar ne olacak?"

Tüm gece kesik kesik kafamın içinde dönerken bu içimdeki acıyı daha da arttırıyordu ama buradan güçlü gitmeliydim o yüzden ağlamalarını daha sonraya sakla Doğa!

Hızlıca bir duşun ardından üzerime kazak formunda bir elbise ve üzerine bir hırka giydikten sonra ayağıma botlarımı geçirdim. Kızarmış yüzümü az da olsa saklamak adına hafifçe makyaj yaptım ve saçlarımı da toparlayıp zaten çok olmayan birkaç parça eşyamı küçük çantaya doldurdum. Bu sırada bir yandan kendi kendime güçlü olmam gerektiğini söyleyip duruyordum. Çanta da hazır olunca elime aldım ve odaya dönüp son bir kez baktım. Kapıyı açıp merdivenlerden inecekken Barlas hızla odasından çıktı. Bir yandan hızla yürürken bir yandan da telefonla konuşuyordu. Yüzündeki tuhaf ifadeyi çözemezken kötü bir şey olduğu anlaşılıyordu.

İkizlere Bakıcı Aranıyor! |KİTAP OLDUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin