37.Bölüm

16.5K 898 11
                                    

Merhaba :) Öncelikle şunu belirteyim final bölümü değil bu bölüm.Aslında niyetimde öyle olması vardı ama bir iki bölüm daha sürebilir diye düşündüm sonra.Sonuç itibariyle sıradan bir bölüm.İyi okumalar diliyorum ve öpüyorum.

Katy gözlerini araladığında bilinçsizce yatakta doğrulup etrafa bakınmaya başladı.O an zaman,mekan kavramını yitirmişti sanki.

Gözlerini sıkıca yumup beynini zorlamaya başladı.Neler olmuştu ve burası neresiydi?

Şiddetle sorduğu sorular karşısında,cevap bulamıyordu.Tam ayağa kalkıp yataktan ineceği sırada kapının dışından gelen boğuk seslerle duraksadı.

-''Ona bir şey olsaydı..Yaşayamazdım.Hepsi o sürtük yüzünden.Yemin ederim Jason eğer Kathrinin akrabası olmasaydı onu elimden kimse alamazdı.Hiç kimse.''

Genç kadın kocasının öfkeli sesiyle birlikte tekrar yatağa sindi.Duyduğu tanıdık,tok ses içinde,derinlerinde bir yerlerde hafif bir sızı açığa çıkarmıştı.

-''Katyye gerçeği nasıl göstereceksin? Şu durumda sarfedeceğin tek bir kelimeye dahi inanacağını sanmıyorum.''

Genç kadın Jasonun sesini duyunca gözleri faltaşı gibi açılmıştı.

Gerçek!

Aman tanrım!

Duydukları üzerine daha da dikkat kesildi.Nefes almadan kocasının vereceği cevabı bekliyordu.Yanlış bir şeyler vardı.Ve Katy tahmin ettiği şeyin doğru olmasını deliler gibi istiyordu.Kocasının sesini tekrar duyunca derinlerindeki sızı büyüdü,büyüdü,büyüdü ve boğazında koca bir yumru oluşturdu.

-''Umrumda değil Jason.Bana inanmasını beklemiyorum.Sadece gözlerini açıp bana bakmasını istiyorum.Öfkeyle ya da nefretle hiç farketmez.Sadece baksın.''

Genç kadın işittikleri karşısında dehşete düştü.Kocasının sesindeki çaresizliği ve korkuyu anımsamasıyla birlikte pişmanlık buram buram her yanını sardı.Kalbi acıyordu ve tükenmişti.Yatakta biraz daha yayılıp derin bir nefes aldı.Tekrar gözlerini kapattı.Neler olduğunu öğrenmeyi deliler gibi istiyor olsada yorgundu.Uykuya ihtiyacı vardı.Bir anda bütün enerjisi gizli bir güç tarafından vakumlanmıştı sanki.Hissiyatları böyleydi...Jasonun sözlerini duyana kadar.

-''Ya sonra Brain? Ne olacağını düşünüyorsun? Yanında kalacağını mı? Hadi yanında kaldı diyelim.Kendi gözleriyle gördüklerinden sonra sana nasıl güvenecek?''

-''Lanet olsun! Kes sesini.Şu an düşünmek istediğim tek şey onun içeride uyuyor olması.''

Brainın sesi kükrer gibi çıkmıştı.Sesindeki öfke belli ki Jasonu yıldırmamıştı.Genç adam inatla meydan okuyordu düke.

-''Brain kendine gel artık.Olanları bir şekilde açıklamalısın.Hepsinin o kaltağın suçu olduğunu,dudaklarına yapışıp seni çileden çıkardığını ikimizde biliyoruz.Ama bunu Katynin bilmeye ihtiyacı var.Eğer Katy gözlerini açtığında acı çekiyor ise senin yüzünden olacak biliyorsun değil mi?''

Genç kadın duydukları karşısında heyecanla yatakta doğruldu tekrar.Çığlık atmak istiyordu.

Yapmamıştı işte.

Aptal diye bağırmak istiyordu kendine.Aptal.

Mutluluktan ağlayabileceğini hiç düşünmemişti.Bu ana dek..

Ama bu mutluluk kocasının kısık,tükenmiş sesini duyunca söndü.

-''Biliyorum.Tek çarem o sürtüğü getirip her şeyi açıklattırmak.''

TESADÜFHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin