8

6 0 0
                                    


Bun, este ora 18:25, am spus să plec, pentru că mă așteaptă un drum lung, cred. Mă ridic, îmi iau ghiozdanul și plec. Dintr-odată primesc un apel. De la cine o fi oare?! Era Daria...

- Ce faci?!

- Uite, bine, stau...Tu?

- Bine, voiam să văd cum ești.

- A.. Sunt bine!

- Poți să îmi spui unde ești?

De ce o interesează?! Nu pot să îmi dau seama...

- Ți-am spus, mă relaxez în pădure.

- A.. Deci ești în pădure?..

- Da.......

- Ok! Pa!

- Pa!..

Mi s-a părut foarte ciudat...dar...mă rog. Îmi continui drumul, drept, până ajung la sperietoare. Dintr-odată încep să amețesc și să îmi fie rău. Îmi iau sticla de apă și am băut o gură de apă, iar după mi-am dat pe față să "îmi revin". Din nou era ceață, mă vedeam pe mine.. din spate.. Brusc văd din nou cu ochii mei, mă uit în spate, nu era nimeni. Era imposibil! Ceasul tot trecea... Și trecea, iar eu trebuia să fiu la cea de-a 4 scrisoare până la ora 19:15. Am început să alerg, să câștig timp. Am ajuns la sperietoare. Nu știam sigur dacă trebuia să fac dreapta sau să fac stânga. Am făcut stânga, chiar dacă nu știam dacă este bine. Ce o fi, o fi. Acum rămâne de văzut! Am mers, am mers, a mers, până se aude o apă, care curgea, era cascada clar. Iar am început să mă văd pe mine din "alt om". Am continuat să merg. Am văzut cascada, și mi-am scos binoclul din rucsac. Mă uitam pe jos să văd dacă se vede ceva. Era un plic albastru. Ideea este, cum cobor eu acolo jos?! Ce ar fi, dacă mă arunc în apă, jos. Mi-am aruncat rucsacul jos, pe pământ, și m-am aruncat în apă. Ies, înghețasem de frig. Noroc că aveam un prosop și haine de schimb. M-am șters și am început să mă îmbrac. Era ora 19:10. Noroc că eram fix lângă plic. Mi-am strâns lucrurile și am luat scrisoarea.

"Este foarte bine că te-ai încadrat în timp. Să știi că dacă nu ajungeai aici, "puneam" scrisoarea

pe noptiera ta. Putea să o citească Daria, și putea să își dea seama ce faci. Norocul tău a fost că ai ajuns la timp. Să nu ne mai lungim! A fost foarte bine cum te-ai descurcat și cum ai gândit ca să ajungi jos, cea ce m-a "enervat" a fost faptul că tu ai uitat dacă faci stânga sau dreapta.. Dar este bine că ai ales stânga! Am înțeles că ai spus la ora 20:00 – 20:30, vei fi în tabără, așa i-ai spus Dariei. Uite, am să te ajut. Următoarea scrisoare se află dedesubtul patului tău. Vei avea timp să te întorci! Mult succes!"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 26, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The girl in the campWhere stories live. Discover now