Hoofdstuk 2

29 1 3
                                    

Saai deeltje helaas

Eindelijk is school klaar. Vandaag was toch wel ietsje beter omdat ik Adam heb ontmoet. Ik vind het altijd interessant om weer een nieuwe dode te ontmoeten met een nieuw verhaal. Het leukste aan het verhaal is de dood.
Dat klinkt zeker raar hè? Maar het is gewoon zo dat sommige geesten de gekste verhalen hebben hoe ze dood zijn gegaan.

'Summer! Jij moet vandaag koken, wanneer begin je er aan, ik krijg honger' zeurt mijn moeder. Summer zucht overdreven. 'Maar mam, morgen heb ik een opstel voor Duits en daar moet ik nog zooo veel voor doen. Ik heb echt geen tijd om te koken' begint Summer. 'En ik beloof dat ik nu ga beginnen' zegt ze terwijl ze de trap op rent. Een paar secondes later klapt haar deur dicht. Ik rol met mijn ogen. 'Karo, doe jij het maar. Zolang ik je maar niet hoor praten met je zelfbedachte vriendinnetje' Dat laatste zegt ze overdreven geïrriteerd.
Ik had het haar nooit mogen zeggen.

Ze heeft me al meerdere keren naar een therapeut gestuurd. Maar die worden altijd gek van mij omdat ik nooit toegeef dat alles zelfbedacht is. Want dat is niet zo.

Ik fluister tijdens het maken van de guacamole tegen Hendrika: 'Wil je alsjeblieft even kijken wat Summer echt aan het doen is?' Ze zicht overdreven. Ik trek een pruillip. En dan loopt ze toch baar boven.
Eigenlijk maakt het mij niet heel veel uit of ze loog, ik hou van koken.

Even later huppelt Hendrika weer terug. 'Raad eens? Ze zit muziek te luisteren en maakt zich op.
Waarschijnlijk heeft ze straks een feestje' ik glimlach. Een feestje. Lekker met allemaal bezwete lichamen tegen elkaar dansen. Niet echt mijn ding zal ik maar zeggen.

En ja hoor, tijdens het genieten van mijn taco vroeg Summer of ze naar een feestje mocht. Ze was ook zogenaamd al klaar met haar opstel.
Maar nu ben ik weer op mijn kamer. En kijk een film die zich afspeelt in Hedrika's tijd.

Dat vind ze altijd heel erg leuk. Vooral omdat ze kan zeggen hoe iedereens outfit echt lelijk was. En natuurlijk blij worden als ze iemand ziet die meer naar haar smaak is gekleed. Ze had altijd al verstand van mode. Op de een of andere manier kan ze ook in mijn tijd voorspellen wat over 2 maanden in zal zijn.
Ik bewonder ook echt haar talent. Vooral omdat ik er zelf geen heb. Of telt geesten zien als eentje?

Hoofstuk 2 ;) Laat weten als je het leuk vind! Als je wilt dan Haha. Maar ik wil wel echt weten of mensen het leuk vinden anders ga ik niet door :(

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 28, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Two SidesWhere stories live. Discover now