Artık o Piçe Ait Değil Dudakların-

322 22 4
                                    

  Geç oldu özürdilerim..Ödevlerden başımı kaldıramadım...Önceki bölüm sevilmedi mi ne beğenildi ne de yorum yapıldı...Bu akşam olmadı..Yarın yeni bölüm gelir ama eğer beğeni olmazsa hikayeyi askıya alıcam...

      Bu hayatta hiç mutlu olamayacak mıydım ben.Tam mutlu oluyorum hayatımı yerine kuruyorum..Olmuyor! yine bir bokluk oluyor..Sayid ile evlenemezdim...Iyy..Ben Liam'ı seviyorum tamam mı

"Hayır..Ne bok yiyorsan ye..İsterlerse seni öldürsünler umrumda değil.."dedim tam odaya giricekken tokat sesi geldi ardından birinin omuzunda olduğumu hissettim.. Birsey yapamıyordum..Burnuma tutulan şey sakinleşmemi sağlamıştı..Ama bayılmamıştım sağlam bir bünyem vardı..

---------------------------

Uyandığımda bir odadaydım..Lanet olsun Zayn'den yine ayrı kalmıştım..Bu defa Liam'da vardı...Allah'ım neden mutlu olamıyordum ki..Benim suçum neydi..

ayağa kalkmaya çalıştım ama tek elim kelepçeyle yatağa bağlanmıştı..Lanet olsun Zayn'ler nerede acaba..Babaannem nasıldır..kapı açıldı...Bir rahat düşünemiyoz amk ya!kim bu yaa ahh lanet olsun sayid!

"ooo bebeğim uyanmışsın"dedi pislik iğreniyorum bu adamdan...Iyy tipe bak at hırsızı...Leeroy varken sana bakıcağımı düşünüyorsan yanılıyorsun ahmak!

"Bırak beni!.Ben artık ingiltere'ye döndüm seninle evlenmiyeceğim"dedim ölürüm daha iyi mala bak

"ahh yok öyle birşey..5 gün sonra evlenicez hem sen benim olucaksın.. Sonra İngiltere'ye dönsen bile sevgilin ve abin kabul etmicek çünkü sen benim olucaksın"dedi allah belanı versin piç kurusu! buna asla izin vermem tamam mı..Ahh ne diyorum ben bu piç sanki benden izin alıcak..Benim lanet olası ikizim nerede!..

"Yapma..Hem o zaman dedemde kızar" dedim sakince yani namusuydum sonuçta...

"Deden seni bana verdi"dedi ahh lanet olası adam torununum lan senin ne diye veriyon beni bu orospu çocuğuna!

"Zayn seni öldürür"dedim bu salak bana yaklaşıyor ah! Allah'ım sen bana yardım et!

--------------------------

Liam-

   Elif'i iki dakikalığına yalnız bıraktık... Döndüğümüzde yoktu..3 gündür yoktu.. Dedesi 'dışarı hava almaya gitti'dedi tabi ben inanmadım...Zayn en az 5 kez sinir krizi geçirdi..Aleyna ise üzgündü ağlamaktan gözleri şişmişti biryandan Elif'in babaannesine çaktırmamaya çalışıyor biryandan da bizimkileri ingiltere'de tutmaya çalışıyordu..

  Ben ise araştırıyordum..Elif'i bırakmamı mı bekliyordunuz..Çok beklersiniz..

Dedesinin adamı Sayid'te yoktu..O adamda birşeyler vardı..Kesin o kaçırmıştı..Geçen gün telefonla konuşurken Elif dediğini duymuştum.. Zaten Elif'te ona tiksinerek bakıyordu... Onu bulmam lazımdı..Onu bulup ona ilan-ı aşk etmem lazımdı...Seni bulucam Elif.. Sen benim olucaksın...

"Sayid beyin adreslerinden birinde olduğunu tahmin ediyoruz"dedi polis her ne kadar burada uygun olsada böyle şeyler ünlü olduğumu ve İngiltere'den geldiğimizi öğrenince bize yardım ettiler..

"Tamam hemen gidelim"dedim ve arabalardan birine bindim..Seni kurtarıcam bitanem..

----------------------------

Elif-

  Bu öküz bana gittikçe yaklaşıyordu...Ahh bakireliğimi buna mı vericektim... Öldürmek istiyorum kendimi dudağımı öpmeye başladı ısırdım senin olamam ben pislik herif!.ama bu defa boynuma gömüldü..Çok sert öpüyordu arada da ısırıyordu..Nerede bunun penisi...vurdum bir tane penisine! geri çekildi tam yine üstüme atlayacakken biri onu yere serdi..

kardeşler baş belasıdır!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin