19 μέρες πριν το σχολειο

447 45 79
                                    

Καλημερα! Τι κανετε? Ελπιζω να ειστε καλα.

Το σημερινο μας θεμα ειναι *μουσική αγωνίας*
Οι καθηγητές!!!
Θα μιλησουμε γενικα για τους καθηγητές και αμα εχετε ερωτησεις πειτε μου στα σχολια.
Ας ξεκινήσουμε.

Μερικοί καθηγητές ειναι τέλειοι και αλλοι βαριούνται την ζωη τους. Ας πιάσουμε τις κατηγορίες και πως πρεπει να φέρεσαι στο μάθημα τους.

Ο διδάσκω μονο για να πληρωθώ
Ο άνθρωπος αυτός βαριέται την ζωη του. Στο μαθημα που κανει δεν θα καταλαβαινεις και πολλα. Πρώτον δεν θα εξηγεί και δεύτερον δεν θα τον νοιαζει αν δεν καταλαβαίνεις. Σε αυτόν τον καθηγητή οσο μπορεις διαβασε (μόνο και μονο για να μην μεινεις πισω στην υλη) αλλα μην πιέσεις και τον εαυτο σου. Τις περισσότερες φορες δεν ελέγχει το μαθημα που ειχατε και παραδίδει κατευθείαν το επομενο.
Κατα την διάρκεια του μαθήματος να προσεχεις (λιγο) τι λεει αλλα αμα θελεις μιλα. Δεν θα τον νοιαζει και πολυ. Ο μονος λογος που σου λεω να προσεχεις ειναι για να εχεις τουλαχιστον καποιες βάσεις ωστε να μπορέσεις να συνεχίσεις. Και οπως σου ειπα αμα μιλάς δεν τον νοιαζει. Το μονο που θελει ειναι να πληρωθεί και τιποτα αλλο.

Ο παιδια μιλήστε απλα μην μας ενοχλειτε
Αυτος ο καθηγητής ειναι ο πιο χαλβάς και βλάκας όλου του σχολείου. Συνηθως το μαθημα του δεν είναι σημαντικο για αυτο και ολοι μιλανε.
Υποτίθεται οτι δεν τον πειραζει αμα μιλας. Αλλα αμα μιλήσεις θα σου κάνει παρατήρηση "παιδι μου πιο σιγα αν μπορεις. Και αμα θελεις παρακολούθα λιγο στο μαθημα. Αν θελεις παντα. Δεν πιέζω κανεναν"
Στο μαθημα του παντα γινεται χαμός και ποτε δεν περνάει η ωρα. Πολλοι μαθητές τον αντιμιλανε ωσπου τον λυπάσαι. Αμα δει οτι γινεται πολυ χαμός θα πει "παιδια ξερω οτι κουραστηκατε. Σας καταλαβαίνω πραγματικά. Αλλα καντε λιγη υπομονη. Ξερω οτι το εξαωρο δεν ειναι και οτι καλύτερο αλλα ενταξει"
Βεβαια αυτο το λεει παντα. Και πρωτη ωρα μαζι του να εχεις αυτός νομιζει πως εισαι κουρασμένος και για αυτο μιλας.
Προσπαθει πάντα να πλησιάσει τους μαθητές με τα "αστεια" του. Νομίζει πως ετσι θα ειναι πιο προσιτός στα παιδια. Πχ(τα παραδείγματα ειναι κλεμμένα απο ενα παλιο βιντεο του Lynx.Δεν μπορουσα να θυμηθω αυτα που ειπαν οι καθηγητές μου)
Πηρα κοκκινο στυλό σημερα γιατι ειμαι Ολυμπιακος
Στου τυφλού την πορτα οσο θελεις κοιτα (αυτο δεν ειναι του Lynx.Το εχει πει καθηγητης μου)
Και κατι τετοια αστεια. Οταν τα λεει η ταξη κοιτάει με απορια και ειναι σε φαση "γιατι σε εμας Θεε μου? Γιατι? "
Απο τα αστεια του θελεις να πας στο παραθυρο και να πηδήξεις απο τον δευτερο.

20 μέρες για το σχολείο Where stories live. Discover now