Deel 4

3.8K 43 17
                                    

                    ~Pov Louis ~
Ik word wakker van een droom. Een droom over Harry en mij. Nooit gedacht dat dat zou gaan gebeuren. In mijn droom was het onze trouwdag. En we hadden zelfs al kinderen. Mijn vrienden gaan me voor mijn helle leven pesten als ik dit aan hun vertel. En mijn ouders. Wat moeten hun wel niet gaan denken. Vooral mijn vader is anti homo of wat dan ook. Hoe moet ik hem vertellen dat ik het bijna of mischien wel heb gedaan met een homo. En dat ik nu echt van hem hou. Ik moet meteen verhuizen als ik hier weg mag. Niet dat ik hier weg wil. Maar ooit zou het toch echt moeten.

Zonder dat ik het echt door heb ofzo loop in naar beneden. Ik zie Harry nog op de bank slapen. Ik vind het zielig. Ik wouw dat hij bij mij kwam liggen. Maar ik heb geen flauw idee hoe je zo iets vraagt. Ik loop naar de keuken en maak een ontbijt klaar voor ons alle bij. Ik weet nog de worden die Harry gisteren zij. Dat hij me zou helpen met alles. Hij is al langer gay en ik ben pas bi sins een paar dagen ofzo. Als ik klaar ben zet ik het eten op tafel. Ik zie dat Harry ook wakker is geworden. Harry ik heb eten gemaakt. Zeg ik en loop naar hem toe. Wat heb je gemaakt. Croissantjes. Zeg ik. Harry staat op en loopt met me mee naar de tafel. Harry weet je nog wat je gisteren had gezegd. Ja hoezo. Wil je het niet meer. Zegt hij. Nee je wel ik wil wel nog maar waneer gaan we dat dan doen. Vraag ik. Lou als we er allebei klaar voor zijn. Maar je moet het niet te overhaast doen. We zien het wel gewoon. Ik knik en neem een hap van mijn croissantje.

Na een tijdje besluit ik om te douchen. Harry ik ga douchen. Zeg ik tegen hem. Oké. Zeg hij terug en ik loop naar boven. Ik leg mijn spullen neer en kleedt me uit. Ik zegt de kraan aan en ga er onder staan. Ik schrik me rot als ineens de deur open gaat. Van schrik draai ik me om zo dat ik naar de muur kijk. O sorry lou. zegt Harry maar blijft wel staan. G ge geeft niet Harry. Zeg ik stotterend. Ik voel zijn ogen branden op mijn rug. Ik kan het niet laten om naar Harry te kijken. Ik draai me langzaam om en kijk en zijn perfecte groenen ogen. Ook al is de deur beslagen Zie ik toch dat Harry naar je weet wel probeer te kijken. Kun je het zien. Zeg ik. Eigelijk niet. Zegt hij en bijt op zijn lip. Mag ik mee douchen. Dan besparen we water. Zegt Harry. Ik grinnik en knik. Ik kijk toe hoe Harry zich uitkleed en onder de douch stapt. Ik kijk hem aan in zijn ogen. Onze lippen zijn nog maar een paar centimeter van elkaar verwijderd. Harry legt zijn handen in mijn heupen en ik leg ze in zijn nek en druk mijn lippen op die van hem. Fuck. Mompel ik als Harry me tegen hem aan drukt waardoor onze delen elkaar raken. Hij drukt zij lippen tegen die van mij aan en grijnst dan even. Als hij om toestemming vraagt hou ik het niet meer en voel een boner groeien. Gelukkig ben ik niet de enigen en krijgt Harry die ook vlak na mij. Harry zoekt een plekje in mijn nek en gaat er zuigen. Een kreun verlaat mijn mond. Ik bijt op mijn lip als Harry gaat schuren. Harry duwt me tegen de muur en tilt me op. Hij draait de kraan uit en drukt zijn lippen weer tegen die van mij. Aahh Harry waarom moet de kraan nou uit. Water besparen weer je nog. Zegt hij. Ik grinnik en Harry laat me los. Hij geeft me een handdoek en we drogen ons af. Bijden hebben we nog steeds een boner. Met ons handdoek om ons onder ligaam lopen we naar mijn kamer.

Als we op mijn kamer zijn gooit Harry onze handdoeken in de hoek en duwt me op bed. Hij gaat boven me hangen en geeft kusjes in mijn nek en maakt een zuigzoen. Wie eerst. Mompelt Harry. Wat jij wel. Mompel ik terug. Harry gaan met zijn hand naar mijn deel en gaat langsaam op en neer met zijn hand. Fuck. Mompel ik weer. Harry grijnst en gaat steeds harder. Na een tijdje kom ik klaar over de hand van Harry.

We besluiten om nog even samen te gaan douchen. Daarna bestellen we een pizza en kijken nog een film. Tijdens de film lig ik op de borst van Harry terwijl hij aan het kloten is met mijn haar. Dat langen haar staat je sexy. Harry kijkt op en bloost. Zij ik dat nou echt hardop. Ja dat deed je. Zegt Harry. Ik word rood en voel de lippen van Harry op die van mij. Lou ik ga slapen oké. Ik ook denk ik. Ga je bij mij slapen. Harry knikt en zet de tv uit. Hand in hand lopen we naar boven en doe onze routines. Louis. Zegt Harry. Ja. Zeg ik. Lou wil je mijn vriendje zijn. Zegt Harry. Ik schrik even maar zeg dan ja. Harry's ogen worden groot en hij drukt zijn lippen op die van mij. We stappen samen in bed en Harry trekt me tegen hem aan. Ik hou van je Lou. Ik hou ook van jou Hazza. Zeg ik Harry grinnikt even maar al snel vallen we in slaap.

Jooooo Smut verhaal tot de max hiero. 😱😱😏😏🙌🏻. Doeiiii👋🏻👋🏻

The school project. Ft larry Where stories live. Discover now