Duyuru!

6.9K 432 322
                                    

Herkese merhaba!
Bu Aşk Oyunu'na bölüm harici eklediğim ilk duyuru olacak. Bilirsiniz hiç sevmem duyuru bölümünü ekstra yazmayı ama böyle gerekti.

Çok azınızın hala benimle olduğunu da biliyorum, teşekkür ederim.

Şimdi geliyorum konuya, size bu açıklamayı borçluyum. En çok da sizi ilgilendiriyor Aşk Oyunu.

Kitap olacağını duyurup pat diye ortadan kayboldum, aylar geçti, çok şey yaşadım. Bu süreçte gelip size hiçbir açıklama yapmadığım için de suçluyum. Kızmakta ve gitmekte oldukça haklısınız.

Ben en güzel şekilde raflarda yerini almasını istiyordum Aşk Oyunu 'nun. Kafamda bir sürü final belirdi silindi, içime sindi sinmedi. Yazdım sildim. Biraz zaman kaybettim. Bunun dışında da zaman kaybettiren çok şey oldu ama sebeplerin sonuçlara dönüştükten sonra hiçbir önemi yok.

Ne yazacağımı ben de bilmiyorum. Kitaplaşma süreci beni sadece yıprattı. Artık o ilk günkü heyecanımın zerresini bulamıyorum. Keşke hiç girişmeseydim dediğim bile oluyor. Sonra ansızın bir mesaj geliyor birinizden. O an öyle mutlu oluyorum ki! Bir kıza daha güçlü durmayı hatırlattım diyorum. Ve inanın bana bu gurur hiçbir şeyde yok. İşte o mesajlarla yeniden iyi ki diyorum. İyi ki yazmışım, bu kadar büyümek iyi ki nasip olmuş iyi ki çok kişi duymuş sesimi.
İyi ki.

Ama dediğim gibi, hani bir şeyde hevesiniz kaçar ya o haldeyim şu sıralar. Wattpad e uğrama fırsatım olduğunda da size uğrayacak yüzü bulamadığım oluyor çoğu kez. Suçlu hissediyorum size karşı, sanki yarı yolda bırakıp gitmişim gibi. Belki öyle.

Ama hatırlıyorum, bana hep yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz zamanları ve diyorum ki Mehtap sen onlara borçlusun, onların kötü hissettiği zamanları hatırla, söz verdin değil mi? Sizi seven biri hep burada olacak diye söz verdin... Sözüm hala ve sonsuza dek geçerli. Daima burada sizi seven biri olacak. En kötü zamanlarda mesaj kutuma dertleşmek için bir biletiniz olduğunu unutmayın ya da mutlu olduğunuzda benimle paylaşın. Hep buradayım. Hep olacağım söz.

Ve belki benimle sessizce buluşmak istersiniz o zamanlar için, Aşk Oyunu elinizin altında olacak. Sayfalarına şuh kahkahalar savurup gözyaşlarınızı saklayabilirsiniz diye.

Aşk Oyunu uzun zamandır sizlerle buluşmayı bekliyor. O hazır aslında ama epey pürüzle karşılaştı. Ben de öyle...

Size bugün gelme cesareti nasıl mı gösterdim? Bugün wattpad e girdiğimde uzun birkaç mesaj gördüm, okurken duygulandım ve en son panomdaki yazıyla kızacaklarsa bile git konuş dedim kendime.

Seviyorsan git konuş bence ;)

Evett gelelim, sürekli sorduğunuz sorulara.
1-) Aşk Oyunu ne zaman çıkıyor?

Tarihi belli olmamakla birlikte ağustos sonu eylül başı gibi diyebilirim.

2-) Kapak nasıl olacak?

Benim çookkk içime sinen tatlı mı tatlı bir kapağımız var. Sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Ayraçlı olacak, ayracı da çok sevdim.

3-) Çok değişiklik var mı?

Hayır, öyle büyükk değişiklikler yapmadım burdaki tadını kaybetmesini istemedim ama tabi ki değişen yerler var.

4-)Finale kadar kaç bölüm var?

Sekiz dokuz bölüm civarı eklediğimi söyleyebilirim yaklaşık. Ama brn sevdim yani sanırım. Hala emin olamıyorum sanırım bittiği için hep eksik hissediyorum keşke sonsuz olsa!

Aklıma gelenler bunlar.

Sizi çok özledim ben ya valla baya baya özledim.

İnşallah, Böyle Şeyler Filmlerde Olur' a başladığımızda yine birlikte olacağız. Ben ondan çok umutluyum 😄😄

Bir de şey röportaj yaptık @Bilinmeyenyazar_2 ile. Oraya da uğrayın isterseniz.

Öyle işte ya ne diyim hala bilmiyorum sizi çok özledim işte ben. Bir dahaki gelişimde kapağı falan paylaşacağım ay heyecan yaptım 😂

İnstagram'dan da sorular sorabilirsiniz orda aktifim @mehtapskara

O zamannn bir dahaki gelişimde görüşürüz yorumlarınızla dediklerime cevap vermenizi istiyorum.

Seviliyorsunuz ^_^

Aşk Oyunu (KİTAP)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin