Yüreğimden Sev Beni💮

8 1 0
                                        

Selamm uzun zamandır yazmak istediğim bir hikayeyle karşınızdayım. Öneri vb. Eleştirilere her zaman açığım. Umarım severek okuduğunuz bir kitap haline dönüşür. ∆Bölüm şarkı önerisi∆
Sezen Aksu-Tükeneceğiz

'Bazılarımız çoktan vazgeçti bile veya bir çoğumuz hâlâ onun ardından göz yaşlarına boğuluyor. Benimkisi ise ne bir vazgeçiş ne de bir ağlamaydı. Artık alışmıştım. Eskisi gibi her gün içip ağlamıyordum'

Ellerimi havada sevinçle çırparak 'işte bu' diye bağırıyordum evin içinde. Uzun zamandır hayalini bile kuramadığım bir ilişkiye bu gece ilk adımı atmıştım. Siz hiç sizden büyük birine aşık olup, onun gözlerinin içine bakarak 'Seni Seviyorum' dediniz mi? Ben dedim.

Ben onu yüreğimden sevmiş, bir çırpıda onu bütün kusurlarıyla kabullenmiştim. Ama o da ben gibi beni bir çırpıda yarı yolda bırakıp 'bitti' demişti.

Uzunca bir yolun ortasında nefes almakta güçlük çekerek koşuyordum. O gün ilk defa,ilk kez 'keşke' demiştim. 'Keşke ölseydimde,onu tanımasaydım' demiştim. Ne acı bir kelimedir 'keşke' tükenmişsin, çaresizsin, bir yandan seviyor ,bir yandan pişmansın ama hâlâ 'keşke' diyebiliyorsun. Çünkü onun sende açtığı yaralar derin izler bıraktı sende. Keşke giderken o yaraları da alıp gitseydi diyorsun ama ondan sana hatıra kalamayacak diye de üzülüyorsun.

Her gördüğünde canın bin kat daha acıyacak biliyorsun. Ama sanki acına ilaç gibi geleceğini zannedip tekrar tekrar görmek istiyorsun. Yüz hatlarını,mimiklerini,gülüşünü,sinirli olduğu zaman ki haline kadar herşeyini karış karış ezberliyorsun.
Ama tekrar 'keşke o denli yaralar bırakmasaydında,keşke tekrar beraber olabilseydik' diyorsun. O bir zaman sonra geri gelecek elbet ama bilmiyorsun ki herkes menfaatleri uğruna yaşıyor bu dünyada. Ne zaman ihtiyacı olursa sana o zaman gelecek veya ne zaman yanlız kalırsa o zaman.

Ama sen ona istediğin zaman gidemeyeceksin. Reddedilme korkusu,yaşanılanları tekrar yaşama korkusu kaplayacak içini. Kurtulamayacaksın yalnızlıktan. Hep orda tek kalıcak ve her nefesinde onu bekleyeceksin. Belki bir zaman sonra alışacaksın onu görmemeye. Ama tekrar gördüğünde tüm dünya hızlı bir şekilde başına yıkılacak. Belki sen son bahar yaprakları arasında yanlızlıktan kaybolup gideceksin. Ama o hayatına devam edecek.

O senin gibi hiç bir zaman 'keşke' demeyecek. 'İyi ki' diyecek. Çünkü seni tüm çıkarları için kullandı ve arkasına döndüğünde her zaman bir açık kapı bıraktı. İstediği zaman o kalp kapından defalarca girip çıkabilecek. Ama unutma seni hiç bir zaman 'iyimisin' diye düşünmeyecek.

Herkes Bir Gün GidecekStories to obsess over. Discover now