👇👇👇

6.1K 172 178
                                    

* Sen idolsün. Sevgilinle (biasınla) yolda yürürken senden birkaç yaş küçük olduğunu düşündüğün bir fanın "Sen çiğköfte ben lavaş saram mı seni yavaş yavaş" diyor sefgulunun tepkisi kmskmskmskms:

Xiumin: Ay götüm! Onun lavaşı var bi kere git köşede ağğğğğlaaa! Qudur zırla qöpek hoşt! /sana sarılır ve o velediyeye dil çıkarır/

Sehun: Onun sevgilisi var bi kere! Qudur pis qöpek!

Kai: Ben seni bi sararım 1.50 olan boyun 15 cm kalır seni ezik kıskanç pis manyak!

Baekhyun: Seni orangutan çükü suratlı tarantula kılıklı bukalemun görünümlü beyin yoksunu bücür kıskanç terliksi canlı! Onun böyle uzun güzel parmaklı mükemmel bi ele sahip sevgilisi dururken sen kim köpek benim sevgilimi sarıyon hoşt ayol!

Chanyeol: Allah beyin dağıtırken tuvalette orucunu bozan beyin fakiri insan git kendin gibi veletlerle uğraş!

Tao: Seni SM'nin tepesinden sallandırdığımda kim kimi sarıyo görürüz de git loğğ!

Luhan: Oturur sana şerefi anlatırım ama kaybettiği bir şeyi dinlemek ağır gelir insana. Şimdi git de ne demek istediğimi anlamaya çalış seni velet!

Chen: Kimileri toprak kadar kıymetli, kimileri bir ot kadar değersiz. Herkes bir şekilde yaşıyor işte. Kimileri şerefli, kimileri şerefsiz. Bu laflar sana kapak olsun fena oturtum helall olsun tipin yok ki şeklin olsun hadi canım yolun açık olsun!

Lay: Bana derler Zhang Yixing, sanıyorum sen bir itsin, şimdi burdan defolup gider misin yoksa seni öldürmemi ister misin?
/ya çok yaratıcıyım lanet olsun zekam qalp ben yaa/

Kris: Senin karnın acıkmış bence gel ben senin karnını doyurayım dayak yemek ister misin?

D.O: Senin gibi lavaş olsa çiğköfteyi kağıda sarar da yerim tipsiz şey siktirip gider misin? /çocuk kibarca söylüyo asilliğe bak be😂😂😂/






EXO TepkileriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin