Miraculosii

96 4 1
                                    

Nu prea am idei despre aceasta teorie insa m-am documentat ceva timp pe net si m-am uitat la episoadele din miraculos mult mai atent astfel incat sa pot sa deduc urmatoarea teorie.Miraculosii au fost creati pentru a apara omenirea, dar s-au creat doi miraculosi si mai puternici.Cercei buburuzei ce au puterea creatiei si ineluu lui Motan Noir cu puterea distrugerii.Acest lucru a fost spus de Nuroo care este miraculosul molie.

In imaginea de la media se pot observa ca mai sunt doar doi miraculosi acolo. Miraculosul albina si vulpe. Miraculosul testoasa este la maestru, iar cel molie la Hawk Moth.Dupa cum am zis nu stun foarte multe teorii despre aceasta parte a serialului si nu se stiu foarte multe despre legenda miraculosilor. Teoria mea este ca au fost creati cu un anume scop si acela de a lupta cu raul.E ca si cum cineva ar fi prezis ca Nuroo o sa cada in mini gresite si atunci trebuia ca cineva sa fac ceva, dar ramane intrebarea cine i-a creat?

O alta teorie de a mea spune ca Maestru fu i-a creat sau poate un alt maestru, poate vom afla mai multe in sezonul urmator. 

Stiu ca asta nu a fost o teorie prea buna insa ma voi revansa

Miraculous-TeoriiWhere stories live. Discover now