Ayşe sabah erken kalktı. O gün çok güzel bir güneş doğuyordu ve mükemmel bir hava vardı. Bahçesinde biraz dolaştıktan sonra kahvaltı hazırlamak için mutfağa doğru gidiyordu ayşe. Kapının arkasına saklanan ali, tam ayşe içeri girince ' veahh' diye korkuttu. Aslında alinin amacı sadece şaka yapmaktı ama ayşe çok korkmuş ve o da ali'yi korkutmak maksadıyla bayılmış numarası yaptı. Ayşenin bayıldığını zanneden ali ayşeyi tutar ve ayıltmaya çalışır.
'Ayşe aşkım özür dilerim uyan lütfen' diye konuşan ali, ayşenin uyanmaması üzerine güzel bir tokat atar. ( çok hayali bir düşünce 😂😂) ayşe bayılma numarasını feci bir tokat acısı ile ödemeştir. Peki bir bayan bir tokat yerse bunu yapan kişinin yanına bırakır mı?tabiki de hayır. Ama ayşe, aliyi çok sevdiği için ona bir şey demez.
Ayşeyi ayıltan ali onu tokat attığı yerden öperek kaldırır yatak odasına götürür ve yataklarına yatırır. 'Gözümüzün Nuru sen dinlen ben sana kahvaltı hazırlayıp getirecegim' der ve mutfağa gitmeden tekrar ayşeyi öper. Ali ve ayşe çok mutlu bir hayat sürmektedir. Ali mutfakta güzel bir kahvaltı hazırlarken ayşe de ali için güzel bir şaka düşünmektedir.
Ali muhteşem olacak şekilde bir kahvaltı hazırlar son olarak ali kırmızı bir gül koyarak kahvaltıyı ayşenin yanına götürür. Ayşe kahvaltıyı görünce çok mutlu olur. Ali arkasında sakladığı gülü ayşeye uzatarak Gözümüzün Nuru çok özür dilerim der. Ayşe duygulu gözlerle alinin elinden gülü alır ve ona sarılarak Seni Çok Seviyorum der. Kahvaltıyı birlikte yiyen ali ve ayşe çok mutludurlar. Ayşe kahvaltı biterken ellerine sağlık bitanem der ve alinin ensesine bir tokat yapıştırır. ( tokatın sesi öyle çok çıkarki sanki korna sesi zannedilir 😂😁 ) ayşe gülmeye başlar. Ali kalkar ve güzel bir şakalaşma başlar. Onlar ne kadar bu şekilde büyük el şakaları yapsalarda birbirlerine çok aşıklardır. Hani demişler ya ali ayşeyi seviyor diye bu galiba bunlar için söylenmiş 😁😁.
