27. - The end.

1K 61 38
                                    

I přestože jsem měla skleničku, nasedla jsem do našeho vozu. Teď jsem byla opravdu ráda, že jsem klíčky měla já. Ve vnitř jsem se zamkla aby nikdo nemohl z venčí otevřít dveře. Svůj klíč jsem dala do zapalování a nastartovala jsem.

"El." zakřičí hlas, ze kterého se mi dělalo špatně. "El prosím, nech mě ti to vysvětlit, prosím El." po mé tváři se začali spouštět slzy, slzy nenávisti, smutku. Myslela jsem, že Louis bude jiný, bude to hodný, obyčejný kluk, který sní v oblacích. Veselý dospělý muž, který se, ale občas chová jako malé dítě což se mi na něm neskutečně líbilo ovšem teď vím, že to všechno byla jen lež, přetvářka a já byla toho součástí. Nechala jsem se zmanipulovat celosvětově známou osobou, na kterou jsem se nedokázala teď ani podívat.
"El prosím, řekni něco. Nemůžeš teď řídit, pila jsi El. Vysvětlím ti to jen vylez z toho auta." ovšem na to jsem neměla sílu. Zmáčkla jsem spojku, zařadila jsem jedničku a rozjela jsem se k nám domů. Nechala jsem stát Louise Tomlinsona na silnici dívajíc jak odjíždím z jeho života.

Jakoby se celý svět sesypal. Zradil mě člověk, kterému jsem věřila. S uplakanou tváři jsem dorazila domů. Vzala jsem kufr, do kterého jsem si zbalila své všechny věci. Vzala lísteček kam jsem napsala:

Milý Thomasi,
je mi to strašně líto, ale musíme se rozejít. Je mi blbé se s tebou rozejít takto, ale neplánovala jsem to a už nemůžu dál otálet. Zamilovala jsem se do někoho a tím zjistila, že k tobě nechovám žádné city až na ty kamarádské. Chci se ti strašně moc omluvit, ale myslela jsem, že by to i tak mohlo klapat, ale nedokážu tě vodit za nos a sebe taky ne. Najdi si někoho kdo si tě zaslouží. Doufám, že budeš šťastný.

S láskou Eleanor

Dopsala jsem dopis, který jsem připnula na ledničku pomocí magnetky. Zavolala jsem si taxíka, který brzy přijel, nasedla jsem do něho a nechala se odvést na letiště.
Odjíždím do Los Angeles tam začne můj nový příběh, který snad bude už lepší.

___________________

Konec.

Chci "slyšet" všechny názory na tento příběh.
Doufám, že se vám líbil nejen tento díl, ale celkově celý příběh.

!!!Dále vám chci říct, že tento příběh, ale tímto nekončí ... rozhodla jsem se po pokračování tohodle příběhu takže časem se objeví na mém profilu. !!!
Oznámení napíšu do tohodle příběhu takže doufám, že počkáte.

Chtěla bych vám strašně moc poděkovat za celkovou podporu, miluju vás.
To je asi všechno.

Hlasujte, komentujte ❤

S láskou Kthxx ❤

Our world - SMS (L.T.)Där berättelser lever. Upptäck nu