Osada

13 0 0
                                    

Potom mi pokojná řekla, že Václav zemřel a já se na ní jen nechápavě dívala, protože včera byl ještě docela fit. A vypadal tak na 25 let. Dnes, ale vypadali všichni poněkud starší...a Boleslav nevypadal na 20, ale na 30...takže jsem usnula a moc daleko jsem se nedostala. S takovou rychlostí se moc daleko nedostanu. Doufám že potom až zaspím, tak ten čas už půjde rychleji...protože tu vážně nechci uvíznout. Dnes je 28.září. A všichni jsou oblečeni v černém včetně mě a Bena❤
Potom byla hostina a já ani neměla chuť k jídlu a proto jsem šla do pokoje...zaspala jsem a Ben vedle mě také.
Vzbudila se jsem se...vedle mě byl Ben a já nevěděla kde jsem, počkat to znamená že jsem se přesunula někam dál...podívala jsem se okolo sebe a zjistila jsem že jsem uprostřed nějaké menší osady. Právě vedle mě proběhla nějaká menší holčička. Já jsem se jí zeptala. Kdo tu vládne a zjistila jsem že jsem v době panovníka Vratislava 1.. Zavzpomínala jsem na dějepis a nějak jsem došla k tomu že jsem v 11.století ( to jsem chytrá ).
A tak jsem se tedy rozhodla, že se půjdu někam podívat, protože chci zjistit kde budu dnes spát. Došla jsem do nějaké hospody (asi). A řekla jsem jestli mi dá limonádu. On mi ji podal a já ji vypila. Potom se mě zeptal jestli mám peníze na zaplacení. Tak jsem mu podala jednu zlatou minci, kterou mi už dřív dal Boleslav 1. On se na mě jen podíval...a zeptal se co si přeji dál, protože mam hlad tak jsem mu řekla ať mi dá polévku. Dal mi ji a já ji s chutí snědla.
Potom jsem se zeptala jestli bych tu mohla přespát. Řekl mi že můžu, ale Ben tu spát nebude moct... Zesmutněla jsem a podívala jsem se na něj smutnýma očima, on se jen pousmál a řekl že může i Ben( on neřekl že Ben, ale ten pes)
Byla jsem strašně ráda. A na Benovi jsem viděla tu radost také.
Už jsem unavená a tak jsem vzala Bena do náruče a šla jsem si lehnou.
Když jsem se vzbudila byla jsem...

Doufám že se ti příběh líbil. Budu ráda za každý komentář a vote. Tak zatím paaa😘😘
Další díl bude brzy❤

Cesta minulostíUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum