Real life || 8

107 10 7
                                    

Nicole

"ANNE." Schreeuw ik. Ik laat haar het laatste bericht zien. "Das toch niet zo raar? Jullie sturen dat wel vaker. Ook naar Harm en alles!" Ik knik. "Ja maar na dit gesprek.. like, Hij denkt vast dat ik hem leuk vind terwijl het eigenlijk pure onzin was.." zeg ik een beetje down. "Maar je vond hem toch leuk?" Vraagt Anne met een pedoface. "Hou je mond en kom we gaan pizza halen!" "PIZZA!" Schreeuwt Anne blij. Ik lach en we lopen samen de deur uit, naar domino's.

We bestellen onze pizza en gaan aan tafel zitten. Ongeduldig wachten we op onze pizza terwijl we het hebben over, ja ja, PIZZA. Maar ineens veranderd Anne jammer genoeg het onderwerp. "Zin in de vakantie?" Ik schrik een beetje van wat ze zegt. Zin in de vakantie heb ik niet echt. Niemand weet van dat ik die week gewoon irritant stil ben. Behalve Link ofcourse. "Uhm ja hoor." Zeg ik terwijl ik een nep lach op zet. Jammer genoeg merkt Anne het. "Vertel." "Nee ik heb echt zin in de vakantie!" Zeg ik overtuigend. Ze lacht en we krijgen de pizza voor ons mik gedouwd. Even snel maken we een foto en vallen dan aan als 2 rare pizza malloten.

Dit is eigenlijk wat ik en Anne om de week wel een keer doen. Samen pizza halen. Gewoon even bij praten. Soms gaat nog iemand anders mee van de grote idioten squad. Mooie naam he trouwens? Heb ik bedacht. Feeling proud be like. Net als de naam van de jongens en mij. Die ik ook heel mooi. 'GroteIdiotenEnNicole🤗' pracht naam gewoon!

Na dat ik en Anne de pizza op hebben, praten we nog even over onzin dingen. Want eigenlijk zijn we beide twee kleine kleuters. And I love it Haha! Eigenlijk is iedereen in de groep een beetje kinderlijk nog. "Maar hoe ist met joannnnnn!" Zeg ik met een pedo face. "Gister zijn we wezen uit eten!" Zegt ze met een lach. "Cute!" Lach ik. Anne lacht ook en neemt een slok van haar drinken. Maar net wanneer ze de slok wil nemen gaat mijn telefoon. Een K3 nummer is het waardoor Anne van het lachen haar drinken over me heen spuugt. "En bedankt!" Lach ik terwijl ik opneem. "Hoi met Nicole!" Zeg ik als ik hem opgenomen.
"Hei Nic, met Thijs.." 
"Heyy ernie!" Ik hoor hem zacht grinniken. "Ben je echt boos op me?" Vraagt hij. Ik schiet in de lach. "Nee joh! Ik ben niet zo snel boos remember! Thijs tis Oke!" "Ow Oke mooi!" Lacht hij. "Maar ik moet gaan.. ik heb een date." Ik en Anne hebben moeite met onze lach inhouden. "WOW MET WIE!" Schreeuwt Thijs. "Doei Thijs!" Zeg ik en hang op. Anne en ik schieten in de lach.

Lost. (✔️)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu