Kitap hakkında bilinmesi gerekenler

414 25 18
                                    

1. Öncelikle ikisi de birbirini seviyor galiba ehehehhe ama sonları benim elimde yani iyi şeyler beklemeyin ama şaşırtabilirim de sırf gıcıklığına 10 yıl sonraya taşıyıp 56 tane çocuk yaptırtabilirim.

2. Bölümler gece yatmadan önce aklımda şekilleniyor. Zaten genel hatlarıyla kurgu aklımda. Ama yok taslak yok bölümü yaz sil falan yapmıyorum. Abicim kitap belli TEMA'sı şerefsizlik böyle yani.

3. Kate ve Rose'un rolleri Yen'i başlıyor ama başlamadan da bitirebilirim ehehhehe

4. Evet salak Lexi Jack'e geri döndü üzgünüm.(Yoo değilim.)

5. Bunları sevgili yapmak bana ne bileyim çok garip geliyor. Leo'yu kimseyle yakıştıramıyorum. Margot bence en oluruydu. Ama sizden ricam bunları genç hayal edin.

6. Yen'i karakter Jessica'yı içiniz rahat etsin şerefsiz yapmayacağım.(Yaptı.)

7. Aklımda iki türlü final var ama bir de olabilir isteğe göre...

8. Parodi hesaplar Leo ve Lexi hariç hepsi boş...(wolfiesalaklexi ❤️wolfieserefsizleo )

9.Okunma bilmem kaçlardayken oy 40 küsür Ve bu da üzüyor. Sonuçta bir sürü özenti,çalıntı kurgu var Ve onlar ne kadar yüksek. Ama benim kurgum Leo hakkında yani yabancı Ve Türk yazarlara baktım. Tek tük Leo kitabı var. Onlardan da zaten Texting olanla karşılaşmadım.

10. Niye bu kadar şerefsiz yapıyorsun diye soruluyor bazı hayalet arkadaşlar tarafından. Neden mi çünkü çalıntı olmasın diye üst üste hata yaptırıyorum karakterlere çalıntı olmasın diye emek veriyorum falan ellerim ağrıdı son 4-5 bölümü ve bunu gece tam 3.13'de yazıyorum Ve gözlerim ağrımaya başladı. Normalde bir bölüm daha atardım ama sabaha kalsın artık.

Oy,yorum Ve parodi hesapların artacağı bölümlerde görüşmek üzere şerefsiz ve qeqo kurbişlerim🐸💛

wolfiesalaklexi wolfieserefsizleo kaç gündür neredesiniz kaç tane Yen'i bölüm attım özlettiniz

Wolfie|Leonardo DiCaprio textingWhere stories live. Discover now