Lorte Tingest

102 7 2
                                    

IKKE RETTET
Jackies POV.
Jeg vågner af den mest irriterende lyd, i verden. Et vækkeur, mine damer og herrer. Jeg rækker hånden ud for at slukke det, men kommer til at skubbe det ned på gulvet. Jeg kigger ned og ser at det ligger et stykke væk. Jeg skal alligevel rejse mig nu. Man kan jo ikke sove fra den tingest?! Jeg sukker lavmældt, rejser mig og slukker mit vækkeur. Så sætter jeg vækkeuret på plads, og går ind i mit Walk-in-closet.

Jeg finder noget tøj.

Bagefter går jeg ud på toilettet, smider tøjet og går i bad

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bagefter går jeg ud på toilettet, smider tøjet og går i bad. Efter badet tørre jeg mig, og lugter til mit hår. Mhmm. Det dufter af jordbær! Jeg tager Ck (Calvin Klein) undertøj på, og smøre migselv ind i creme. Bagefter tager jeg tøj på, buger en deo, og reder hår. Jeg sætter bare mit hår op i en højhestehale. Jeg finder nogle solbriller og sætter dem i håret. Så tager jeg en ring på, og ét armbånd der ligner flere små. Og så tilsidst makeup. Der tager jeg bare Mascara på og farver mine bryn. Basic makeup for mig. Jeg gider ikk det der med puder, foundation, Concealer osv.

Nåh men bagefter gik jeg nedenunder og tog morgenmad. Det er rundt, hænger på træerne, og det her er helt grønt. Sådan kan jeg bedst lide dem. Kan i gætte hvad det er?









Et æble mine damer og herrer. Jeg spiser det og ser at klokken er 08:43. Jeg skynder mig ud i gangen, tager min sorte jakke på, og mine sorte sko. Jeg tager også min sorte cykelhjelm på, og snupper mine nøgler. TASKEN! Jeg løber op og henter min taske, for at løbe ned og åbne døren. "Farvel!" Råber jeg til my parents, og skynder mig ud til cyklen. Jeg smider tasken, og prøver at få låsen op. Prøver. "Lorte tingest" mumler jeg, mens jeg desperat prøver at åbne låsen. Kender i det med at du har travlt, og intet vil som du vil? Yeah.. Endelig får jeg låsen op. Jeg snupper tasken, ligger den i bagagebæret, og springer på cyklen. Jeg skynder mig hen til skolen.

Men alligevel kom jeg forsent.
"Hvad er din undskyldning, McKenzie?" Siger min norsklære, Anette, surt. "Stod.. forsent.. op" svare jeg forpustet. Damn jeg har dårlig kondi! Hun nikker og jeg sætter mig på den ledige plads. Ved siden af..

_______!_________!_______
Hola Frugter! Sry for kort kap. Sidder stadig i den der freakin bil på vej til sommerhus.. Der kommer et til kap senere!💚
Bai!😘🍍

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 06, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

From Not To HotWhere stories live. Discover now