3.

11 2 0
                                    

-Umji pov-

Ik wordt langzaam wakker en open gapend mijn ogen. Ik kijk verward om me heen tot ik me besef dat ik in het oefen gebouw van Source ben. Ik klik mijn telefoon aan en kijk hoelaat het is.

10:23

Ik kijk naar het bed van Soo-Min die leeg is en val weer in mijn kussen.

Ik heb nog 37 minuten om op te staan en me klaar te maken. Ik had toch een wekker gezet om 10 uur? Shit... Als ik er nu uit ga kan ik nog redelijk rustig aan doen, maar als ik wacht moet ik haasten. Daar ben ik niet goed in dus let's go.

Ik ga recht op zitten en klik de lamp aan. Ik zie dat er een dienblad op mijn tafeltje staat met daarop een ontbijtje. Ik pak het briefje wat er naast ligt en bekijk wat er opstaat.

"Ik heb je wekker een half uurtje later gezet om je iets langer te kunnen laten slapen. Ik ben al druk bezig als je dit leest, maar om jou ochtend even wat beter te maken heb ik wat lekkers voor je gemaakt. Geniet er van vandaag en ik hoop je vanavond te zien. Mocht ik naar huis worden gestuurd, ik heb mijn telefoon nummer onder mijn kussen achter gelaten voor het geval dat.
Succes vandaag❤
-XXX- Minie"
Lees is.

Ik zucht met een glimlach en begin met eten. Ik weet al zeker dat ik er moeite mee ga hebben als ook Soo-Min weg gaat en daarom probeer ik aan andere dingen te denken. Nadat ik ontbeten heb kleed ik me om in een wit kort broekje met een pastelroze bloesje. Ik ruim nog wat op in onze kamer en check dan even mijn telefoon. Ik heb een berichtje van een onbekend nummer, dus open ik die twijfelend.

"Succes vandaag Umji
X"
Staat er. Ik zucht en verwijder de chat waarna ik opsta om de kamer te verlaten.

Gaat Yong-Sun me ooit nog met rust laten? Ik wordt echt helemaal gestoord van die jongen. Snapt hij niet dat ik echt nooit aandacht aan hem ga besteden?

Ik verlaat de kamer en loop langzaam naar kamer 2. Ik blijf even voor de deur staan en haal diep adem. Ik klop op de deur die na een paar seconden open wordt gedaan door Sowon.

"Hey Ye Won! Kom binnen" zegt ze met een glimlach.

Ik stap met een verlegen glimlach naar binnen en zie het kleinste member van de groep op een bed zitten.

"Goeiemorgen Ye Won! Ik ben Euhna" zegt ze met een redelijk hoog stemmetje.

"Wij delen een kamer, en de rest zit in kamer 1" zegt Sowon waarna ze naast Euhna op het bed ploft.

"Gezellig" zeg ik met een glimlach.
"Wat staat er op de planning voor vandaag?" Vraag ik nieuwschierig.

"We gaan straks eerst naar de stad om voor wat kleding te kijken en daarna hebben we een fotoshoot" zegt Sowon nadat ze even in haar agenda op haar telefoon heeft gekeken.

"Oeh dan kan ik achter de schermen mee kijken!" Zeg ik enthousiast.

"Voor de schermen zal je bedoelen" zegt Euhna met een pedo emoji gezicht.

"Wacht. Ik moet ook mee op de foto?" Vraag ik verschrikt.

"Tuurlijk dit hoort bij jou privé opdracht" grinnikt Euhna.

Ik begin heftig te blozen bij het idee en begin gelijk te stressen over wat ik aan moet zodat ik er niet al te dik uit zie.

"Wij helpen jou met wat leuke outfits uitzoeken, dan help jij ons om mooi met ons op de foto te gaan" zegt Sowon met een kleine glimlach en glinsteringen in haar ogen.

SinB×UmjiWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu