Part 5

266 34 16
                                    

Έμεινα λίγο να κοιτάω τις φωτογραφίες.Τελικα ή οι παπαράτσι ξέρουν να κρύβονται καλά ή εμείς περνούσαμε τόσο καλά που ούτε τους προσέξαμε.Και για αυτό όλα τα βλέμματα ήταν σε μένα το πρωί..Όπως και να το κάνουμε, παραπάνω από τα μισά κορίτσια του σχολείου μου είναι φαν.

Ν:Θα μου απαντήσεις σε αυτό που σε ρώτησα?Πως ήταν και τι ένιωθες κοντά του?

-Δεν είναι δικιά σου δουλειά ούτε το τι κάνω ούτε και το πώς νιώθω!

Ν:.Whatever...Έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να καταλάβω τι σου βρίσκει και πως σε αντέχει.ειπε με ένα υφακι που δεν μου άρεσε καθόλου και μετά έφυγε.

-Bitch.ειπα με ένα κοροϊδευτικο και αηδιαστικό βλέμμα.

Το όλο θέμα με τις φωτογραφίες δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε.Ισα ίσα κιόλας δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το να ξέρουν οι άλλοι ότι κάνω παρέα με τον Harry Styles.Εξαλου διάσημος είναι και ότι κάνει στην καθημερινότητα του βγαίνει στα social  media.

Αυτο που δεν μου αρέσει είναι το ότι μόνο τώρα με προσέχουν οι άλλοι και θέλουν να κάνουν παρέα μαζί μου.Ειναι πολύ σπαστικό να σου κάνουν παρέα χωρίς τη θέληση τους , αλλά για να μάθουν περισσότερα για το διάσημο άτομο που μιλάς και κάνεις παρέα.Μεχρι τώρα καμιά δεκαριά άτομα έχουν προσπαθήσει να μου πιάσουν την κουβέντα!Τέσπα,εγώ τους αγνοω όλους γιατί έχω σημαντικότερα πράγματα να κάνω,όπως να πάω να βοηθήσω τον Harry στο στούντιο.Καλα ακούστε.Σημερα είναι η πρώτη μου μέρα που θα πάω να δουλέψω μαζί του.Θελω να αρχίσω τον χαρούμενο χορό του σνουπι,αλλά έχε χάρη που βρίσκομαι σε δημόσιο χώρο!

Στο σπίτι

Η:Γεια πως είσαι?Ελπίζω να θυμάσαι ακόμα πως έχουμε δουλειά σε  λίγες ώρες.Μην αργήσεις, επειδή σου έχω μια έκπληξη!

Λοιπόν αυτό ήταν το μύνημα που μου έστειλε ο Hazza λίγα λεπτά πιο πριν και μπορώ να πω πως δεν κρατιέμαι!Άραγε για τι έκπληξη μιλάει??

Καλύτερα να ετοιμάζομαι σιγά σιγά...

Έβαλα τα Σταν Σμιθ μου,έκανα δύο κοτσιδακια και έφυγα

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.


Έβαλα τα Σταν Σμιθ μου,έκανα δύο κοτσιδακια και έφυγα.

Μόλις έφτασα,είδα τον Harry να με περιμένει.Τον χερετησα και μου είπε να περάσω μέσα.Λιγο πιο πέρα είδα αλά τέσσερα αγόρια να κάθονται.Μολις πήγα πιο κοντά τους αναγνώρισα αμέσως!Ήταν ο Liam, ο Louis, ο Zayn και ο Niall.

Όλοι:SURPIIIIZE!!!

Εγώ έβαλα τα χέρια στο στόμα μου και αφού χοροπηδησα κάνα δυο φορές πάνω κάτω,πήγα και τους αγκάλιασα όλους έναν έναν.

L(Louis): Αυτή φαίνεται ότι είναι δικιά μας!είπε και ένα μικρό γελακι ξέφυγε από το στόμα μου.

Μετα είδα τον Harry που καθόταν και με κοιτούσε με ένα λαμπερό χαμόγελο πάνω στα χείλη του και χωρίς να το περιμένει πήγα και τον φίλησα στο μαγουλο.

Η:Προς τι αυτό?

-...Για όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα!είπα και χωθηκα για άλλη μια φορά στην αγκαλιά του.

Aythor's POV

Νομίζω ότι δεν μου βγήκε τόσο καλό,αλλά δεν πειράζει...Οι τελευταίες όμως σκηνές,δεν μπορείτε να πείτε ήταν ..amazayn!!

Αυτά από μένα!

💋🌈💋

Dating H.S #SCFS #LOVEBOOKS2018 #JJAGC18 #B2K18WBΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα