poglavlje 28 - Danijelin uticaj

266 22 0
                                    

''Previše ćeš mi nedostajati!'' Rekla sam bratu po deseti put. Došao je za ručak i pozdravljali smo se jer posle toga, Phebs i ja idemo u hotel da se vidimo sa momcima i ostanemo u hotelu da bi sutra krenuli za Manchester. Ethan ne može da ide sa nama zbog posla.

''I ti ćeš meni nedostajati! Moraš da se vratiš uskoro i ja ću pokušati da te posetim, okej?'' Odgovorio je grabeći me za ramena. Klimnula sam grizući donju usnicu. U uglu oka sam videla kako nas Jack i Phebs čekaju. Nisam razumela šta on radi ovde, ali nisam htela da budem pokvarena.

''Hvala za sve, Ethan. Videćemo se uskoro.'' Bio je njegov red da klimne, onda me je ostavio i otišao prema Phebs da je zagrli. Jack je prišao i pogledala sam ga sumljivo, još ne znajući šta radi ovde. ''Došao si da se pozdraviš?'' Pitala sam i prekrstila ruke.

"Naravno. Ostavila si popriličan utisak na mene. Hoću li te videti uskoro?" Pitao je i podigla sam obrvu. Je li on ozbiljan?

"Ne znam. Verovatno ćeš se vratiti u Ameriku kad sledeći put dodjem." Odgovorila sam pokusavajući da ne zvučim pokvareno.

"Ko zna? Možda ću se zaljubiti u ovu državu i ostati." Rekao je i namrštila sam se. "Zagrljaj za kraj?"

Stajala sam tamo i razmisljala o opcijama. Da budem pokvarena ili ne? Uzdahnula sam govoreći sebi da je zadnji put da cu ga videti, kakve lose posledice mogu da budu? Prisla sam bliže i zagrlila ga. "Doviđenja," rekla sam mu i iskoracala nazad brzo. Pogledala sam u brata i Phebs koji su se grlili i pričali nešto.

"Nadam se da ćemo se videti uskoro," Jack je komentarisao i dala sam mu mali pogled pre nego sto sam se fokusirala na prijateljicu ponovo.

"Phebs, vreme je da idemo," rekla sam. Mogla sam da primetim da ima neko interesovanje za mene i čak iako je moj tip, imam Nialla i nisam zainteresovana da komplikujem stvari izmedju nas. Znala sam da je Niall nesiguran, zašto bi mu otežavala stvari i sprijateljila se sa momkom zbog kojeg se oseća ugroženo?

Plavuša je klimnula glavom i zgrabila ranac i zajedno smo usle u taksi koji nas je čekao. Ethan i Jack su nam mahali i odjednom sam se osetila užasno jer ostavljam brata. Volela bih da mi bude bliže, dala bih sve samo da ga vidjam češće. Užasno će mi nedostajati.

***

"Tako mi je žao!" Niall je izjavio čim me video kako dolazim.

Phebs je hodala pored mene tog popodneva nakon što smo provele celo jutro gledajući filmove. Phoebe se nije osećala dobro i ne samo zato što je imala noćne more tokom noći i jedva je spavala, već zato što je danas dan kada će nam se Danielle i Eleanoer pridružiti na turneji. Pa nakon što je Ethan otišao na posao, mi smo samo gledale komedije bez imalo romanse. Nije bilo lako naći takve filmove. Koji je problem sa Hollywoodom i njegovom potrebom da stavi romasu u sve? Kakogod, Phebs je trebala da razmišlja o nečemu drugom, zaboravi da Liam ima devojku i da nije gledao moju prijateljicu onako kako je ona gledala njega.

Zagrlila sam Nialla ali sam pokušala da ne pokazujem toliko osećanja prema njemu, iako sam htela, ali sam znala da če se Phebs osećati gore da vidi kako ja imam nešto što ona nema. "U redu je, nije tvoja krivica. Ne moraš da se izvinjavaš, srce," rekla sam mu odmah znajući da je pričao o tome kako internet zna za nas. Nasmejala sam se da bi ga uverila da je sve u redu.

Imala sam celu noć da razmišljam o tome šta se desiko sinoć i da, znala sam da će biti loših posledica, ali bila sam spremna da se suočim sa njima ako je to značilo da ću biti sa Niallom i momcima. Izmedju moje veze sa Niallom i moje privatnosti, nije bilo teško da se bira. Pored toga, gledajući na goru stranu situacije, kada se leto završi, a sa tim i moja veza sa Irskim momkom, internet će me u potpunosti zaboraviti, kao i fanovi. Nallex, kako nas internet zove, nema više od dve nedelja zajedno.

Backfire (Niall Horan) Prevod Na SrpskiWhere stories live. Discover now