GÜVENİNİ SİKİYİM

95 4 1
                                    

Canere inanamıyorum. 23. gunumuzdu bugun. Nicin bitirdi ki ? "guven yok" dedi bana, sikiyim onun guvenini. 22 gun guvendi, 23. gun mu guvenemiyo ?

sinirlerimi alt ust ediyo Caner. daha 5 saat bile olmadi bana seni seviyorum diyeli. nasil bu kadar cabuk bitiyo ki sevgisi ? tabi ya, sevmemisti zaten beni hic.

o sinirke duvara yumrugumu gecirdim. lanet olsun ! elimin sizisina duramiyorum simdi de.

nedenini sordum, gecen gun soylediklerin dedi. ne demistim ki ben gecen gun ? ha evet, "GİT İSTEDİGİNLE YİYİS".

cunku ben Canere boyle bisey dicek kadar gerizekali bi insanim. benim yuzumden, hep benim yuzumden. tum suclu benim amk. onunyazan ellerimi sikiyim.

" Zaten son gunlerde hep aklimin bi kosesindeydi ayrilicagin, bi soguktun, Ebruya da Berfine de soyledim bunu, sor istersen, ama ne biliyim, ben hep senin beni sevdigine inandim, malim cunku ben, gerizekaliyim. Herzamanki gibi gerizekalilik yaptim. Tamam, bitir. Nasil mutlu olucaksan oyle yap. Karisamam ben sana. Sadece son bi kac sey soylicem, dikkat et kendine, son zamanlarda hasta olup duruyosun, ustunu iyi ort uyurken, soguk soguk su falan icme, bi de gercekten sevmediginle cikip uzme, hem onlar uzulmesin, hem de senin onlarla gecmisin olmasin, ben de cok isterim sevdiginle beraber olmani, insallah bigun gercekten sevdigin biriyle cikarsin, emin ol, sen mutluyken ben de mutlu olurum, kendine iyi bak" dedim Caner'e.

bana cevabi ne oldu peki ? " bak bi süre duralım tamam mı tekrar güvenirim belki" dedi. amk oyuncak miyim ben ? belki guvenirim ne demek ? egosunu siktigim.

tabi suc bende, hergun onu sevdigimi anlatan uouzun mesajlar yazin, onun gotunu kaldiran benim.

ben ise " İstemiyorum, beni sevmeyen, bana guvenmeyen Caneri istemiyorum ben, benim asik oldum Caner bu Caner degil, eski Caneri seviyorum ben." dedim. Aslinda ben Caneri herturlu seviyorum, beni sevse de sevmese de. ama bana boyke aci cektiren birine bidaha ask dolu gozlerle bakamam ben.

ama Canerin hala daha dedigi tek sey var, "o soylediklerin kafamda zonkluyo" diyo. benim de dicegim bisey kalmadi, son olarak "kendine iyi bak, seni gercekten seven biriyle mutlu ol" dedim. ama onin benimle mutlu olmasi gerekirdi, bi baska kizla degil.

Ahah, bugun beni deli etmeye planlanmis Caner, artik bundan adim gibi eminim. "Senden bisey isticem; sigara, icki icme, jilet cekme" dedi beyfendi. kendime zarar vermicek olsam da zarar veririm bundan sonra.

artik nefrer ediyorum senden Caner, nefret ediyorum. lanet olasica tablet niye engellemiyo bu cocugu ? engelleye basiyorum, bi bok oldugu yok. engellemiyo. allahtan Ebru var, girdi benim facebookuma, engelledi.

ONDAN NEFRET EDİYORSAN, ONA AŞIKSIN DEMEKTİR...



HİÇBİRŞEY BİTMİŞ DEĞİLHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin