Pilot 1

244 10 0
                                    

Gözümü açtığımda neredeydim bilmiyordum.O yanımda yoktu.Oysa ki beni hiç bırakmayacağını söylemişti.Ama yine yoktu yanımda.Ona nasıl bu derece inandığımı anlayamıyorum.Hayatım da gördüğüm ve görebileceğim en güvensiz ama yine de şu hayatım da görebileceğim en güvenilir adam o.


Kafamı sorular kurcalıyordu . Neredeydi o ? . Napıyordu şimdi peki ? Yine kimin hayatını zindana çeviriyordu.Yine hangi kızlarla yatıp kalkıyordu .... 

Her şeyin mükemmel olabileceğini düşündüğüm an beni yüz üstü bırakıyor ve geri geldiğinde yine ona bağlanmamı sağlıyordu.O sevgisine inandığım ilk ve tek adamdı.Kalbimin bu denli kötü ve piç bir insanı nasıl barındırıyor anlayamıyorum ??????

İlk başta herkes beni uyardığında gözüm ondan başkasını görmüyor onun sesinden başka kimseyi duyamıyordum.Annem ve kız kardeşimle aram açıldı ve gerçekler gün yüzüne çıktı...

Hayatımı boka batırırken o bana sarıldığında onunla yaşadığım mükemmel hayat aklıma geliyor.Ve her şeyden kendimi soyutluyorum.

Tüm benliğimle ona aitim.Ama gözlerimi açtığımda yine benden uzaktaydı.Alışmıştım artık Buğra'nın bu hal ve tavırlarına.Belki de beni seviyordu ama onun bana güveninden hiç ama hiç emin değildim.


İŞTE BENİM HİKAYEM BÖYLE BAŞLIYORDU.....

İŞTE BENİM HİKAYEM BÖYLE BAŞLIYORDU

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
KALBİMİN EN DERİN MAFYASIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin