AMACIM İNTİKAM ALMAKTI

569 17 4
                                    

Çok fazla acı çekmiş bir kalbin tek amacı aynı acıyı; Kalbe acıyı verene çektirmektir. Benimde amacım buydu. Derek'ten intikam almak.. Ama öyle olmadı..

2 Ay önce..

Salak mıyım neyim bende bilmiyordum.. Bir Türküm ve başka bir ülkede başka bir okulda okumaya geldim. Neyseki eşsiz bir ingilizceye sahibim. Aslında salak değilim. Gözünü kin bürümüş biriyim. Sadece bana bıraktığı ısırıkla düşünceleri okuma gücüne sahibim ve bununla bir kurtadamı alt etmeyi düşünüyorum. Bugüne dek aklıma koyduğum her şeyi yaptım ama bu defa bunu başarabilir miyim bilmiyorum? Derek.. Ona aşık olduğum günü dün gibi hatırlıyorum. Beni kendine öyle bir bağlamıştıki.. Ve  beni kendine hakim olamayıp ısırdığı için terketmişti. İyi mi olmuştu? HAYIR. Onu hem çok özlüyorum. Hem bir daha görmek istemiyorum. Bana ısırıktan daha çok zarar veren beni terkedip gidişi olmuştu.

Bana kısa zamanda  çok şey anlatmıştı. Sert görüntüsünün altında pamuk gibi biriydi. Ve şimdi ona yaklaşmanın en iyi ve kolay yolu arkadaşlarıyla aynı okula gitmekti. Okuldan içeri girdiğim gibi bütün bakışlar bana döndü. Hepsinin düşüncelerini duymak iyi ama baş ağrıtıcıydı. Sınıfımı tabiki ayarlamıştım. Scott Mccall, Stiles Stilinski ve diğerleriyle aynı sınıfta olacaktım. Her ders olmasa da çoğunlukla.

Gidip sınıfı buldum ve kapıyı açtım. Bütün bakışlar bana dönerken boş bir yere geçtim. Stilinski ''Selam..'' dedi. Ağzı açık kalmıştı. Kendimi övmeyi pek sevmem ama bugün cidden kendime özen göstermiştim. Gülümsedim ve ''Selam.'' dedim. Düşüncelerini duyduğum biri kafamı ona çevirmeme yol açtı. Yüzüme aptal bir bakışla bakıyordu.

Kısık bir sesle ''Düşüncelerini duyabiliyorum, kurtadam.''dedim. Kısık bir sesle söyledim çünkü zaten beni duyabilirdi. Stilinski de dibimde olduğundan duymuştu. Scott başını hemen bana çevirdi. ''SENN...''dedi. Sonra sustu ve düşündü. ''Nereden biliyorsun?'' Kısık bir sesle devam ettim. ''Yakında öğrenirsin.'' O sıra İsaac Lahey yani düşünceleri yüzünden ona dönmemi sağlayan kişi hala bana kapılıp gittiğini düşünüyordu. ''Yanlış kişi İsaac.''dedim. 

''İsmini nereden biliyorsun?'' Soru Stilinskiden gelmişti. ''Hepinizinkileri biliyorum.'''dedim. Scott bu defa düşünmeden konuştu. ''KİMSİN SEN?????'' Bağırmıştı desek daha doğru olurdu. 

''Aleyna Aksu.''dedim. ''Türk müsün?'' Bu defa düşüncelerinden sıyrılıp konuşmayı başaran İsaac'ti. Evet anlamında başımı salladım. ''Burada ne işin var?'' Scott ne amaçla burada olduğumu sezmiş miydi? Neden böyleydi? Tekrarladım. ''Yakında öğrenirsin..''

AMACIM İNTİKAM ALMAKTIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin