"Ashton"

540 33 10

Ash încă se holba la mine.Eram ușor confuză de gesturile lui.Și-a îndepărtat palmele de pe talia mea și și-a aranjat părul în timp ce Markus pleca.

De ce trebuie să plece fix acum?

I-am zâmbit fals lui Markus,iar el s-a îndepărtat amuzat de situație.Nimic nu era amuzant aici,eu și cu Ash nu vom fi împreună.

Mi-am revenit când Ash a chicotind uitându-se la mine.

-Am ceva pe față?  Îl întreb eu deranjată

-Nope,dar ce-i cu schimbarea asta de atitudine? Nu-mi place tonul tău. Îmi spune și mă trage lângă pieptul lui.

-Lasă-mă.  Îi răspund încercând să ies din strâmtoarea lui,dar nu puteam.

Ash mă ridică și mă pune pe umărul său.Încerc să ma zbat,să-l lovesc cât de tare pot,dar nu reușesc să-i fac nimic.Urcă scările până în camera mea și intră.

Îi puteam simți entuziasmul de la o poșta,cred că știu ce are de gând să facă.Mă lasă-n pat în timp ce se duce și încuie ușa.

Mă uitam speriată în jur și nu știam ce să fac.Ash scoate cheia din ușă și o îndeasă blugi.Se întoarce spre mine cu un zâmbet pervers,știam ce urmează.

Am început să zbier și să mă zbat,dar era prea puternic petru corpul meu firav.M-a prins de mână și m-a trântit din nou în pat.Mi-a acoprit gura cu o mână și s- apropriat de urechea mea șoptindu-mi "Nu-i nimic.Îți va plăcea".

Am început să tremur de frică când s-a apropriat să mă sărute și l-am plesnit.S-a uitat la mine nervos.

-Ești încăpățânată? Scuipă printre dinți,nervos.

Și cu aceste cuvinte mă lovește atât de tare încât lacrimile curgeau șiroaie pe fața mea unele pierzându-se prin părul meu sau alunecând pe hainele mele.

Nu-l înțeleg.De ce îmi face una ca asta? Suntem cei mai buni prieteni și am ajuns la asta? Să mă lovească?

Îl urăsc.Vreau să scap de aici,dar nu știu cum.

Și-a trecut mâna dreaptă peste piciorul meu și a încercat să mă sărute din nou.S-a uitat în ochii mei înlăcrimați și s-a apropriat de buzele mele.Nu i-am răspuns,fiindcă lucrul care mi-a atras atenția a fost geamul deschis.Ash continua să mă sărute,dar nu-i răspundeam la sărut.

I-am dat un picior în stomac și l-am dat jos de pe mine.Gemea de durere și murmura înjurături și îmi striga numele.Eram speriată și dezorientată.

M-am îndreptat către geam,dar vocea lui Ash m-a oprit.

-Să nu îndrăznești să fugi.  Urlă nervos.

Nu l-am ascultat și am sărit pe geam.Am ajuns pe acoperișul cu țigle maro și alunecoase ale casei.Am încercat să nu cad,dar un pas greșit și am ajuns să mă rostogolesc până la impactul cu solul rece.Mi-am deschis ochii speriată că Ash va veni și m-am ridicat de pe iarba udă și murdară.

Glezna mă durea îngrozitor.Mi-am căutat telefonul în sperantă de a-l avea cu mine.

L-am găsit spart pe iarba udă.Parcă toată natura plângea cu mine.Trunchii au prins o nuanță gri și totul se ofilise în jurul meu.M-am întins după telefon și am format cât de repede am putut numărul lui Justin deși nu știam dacă va funcționa,vând în vedere starea lui.

Justina a răspuns.

-Alo? Melanie? Mă întreabă.

-Justin? Vin-o la mine,mi-am luxat glezna și nu mă pot mișca,te rog.  Îi spun în timp ce plâng

-Melanie? Stai acolo. Nu te mișca.

Justin a închis,iar eu m-am retras unde nimeni să nu mă vadă.Mi-am tras genunchii la piept și am început să plâng.Ochii mi s-au umplut de lacrimi și mii de fiori îmi traversau corpul în neștiință.M-am ascuns într-un tufiș ud,dar destul de departe.

M-am târăt până la tufiș.Am văzut un corp masiv de bărbat,l-am văzut pe Justin.Am mișcat ușor tufișul și Justin m-a observat.

S-a apropriat de tufiș și m-a observat stând și plângând.

S-a uitat la mine și m-a luat în brațe și mi-a spus că totul va fi bine,am mai auzit asta.M-a ridicat în picioare și a văzut glezna mea.M-a luat 'stil mireasă' și m-a condus spre mașina lui.

M-a șezat pe scaunul din dreapta și s-a așezat în genumchi lângă mine.M-am uitat surprinsă,fiindcă nu se mișca.Am văzut mișcăre în casa mea și m-am panicat.

-Justin. Condu' te rog.  Îi spun cât de repede pot.

S-a ridicat,a deschis portiera și a intrat în mașină.Se uita speriat la mine.

Ce urma să-i spun? Că cel mai bun prieten vroia să profite de mine? Că am sărit pe geam și m-am rostogolit de pe acoperiș până jos?

Nu pot să-l mint,dar nu vreau să-l sperii.A pus cheia în contact și a pornit mașina.

Ce poveste îi voi spune?

Nextttt :))

Vă aștept cu păreri și voturi :*

Îmi pari cunoscutCitește această povestire GRATUIT!