Yapabilirmiyim??

591 12 1
                                    

Ve hemen kumandadan çığlık sesini kurdum içimden "yess" diye bir söz geçmişti. Kapıyı yavaşca açıp baktım adamlar aşağı inmişti, tam kaçma zamanı idi ama başarabilecekmiydim??

Ben hemen benim penceremden yavaşca indim zaten ben orta yani ikinci katta kaldığım için sorun olmadı bana inmek. Ama her ihtimale karşı ben önlem aldım "Kaçırılma İhtimali" bu gerçekten işe yarayabilirdi, gerçekten. Aslında plan işe yarıyor gibiydi, kaçmıştım. Kapının önündeydim. Çok güzel işe yarıyordu bu plan gayet iyi gidiyordu. Ama bir baktım karşımda yakışıklı bir çocuk duruyordu. Ama görseniz varya üff. Beni tanıyan bilir, ben öyle herkesi kolay kolay beğenmem, gerçenten beğenmem. Yalan yok, ya valla 👎. Neyse çocuğuben görünce başım döndü de bi ben yere düştüm. Sonra, hanfendi iyi misiniz? dedi. Ayy ben seni yerim agu gu gu gu 😂😂

Galiba aşık oldum lan ben. Off Allah'ım off

Sordum;
Ben: İisminiz nedir?
Özgür: Benim adım Özgür Can. Sizin ki?
Ben: Sera, eee ismim Sera
Özgür: Nereye gidiyorsunuz?
Ben: Lütfen sizli bizli konuşmayalım
Özgür:Tamam SERA
Ben: Ha şöyle. Özgürcüm
Özgür: Sera nereye gidiyorsun.
Ben: Şu an tam olarak kaçıyorum
Özgür: NE??

Tam o NE dediğinde babamın adamları geliyordu.

Ben: Benle gel yolda konuşuruz. KOŞŞ..

İkimiz beraber koşuyordukÖzgür yorulmuştu ve yavaşlamıştı, ama adamlar hala arkamızdaydı. Tam hamle yapma vaktiydi. Özgürün elinden tuttuğum gibi çektim. Özgür şaşırmıştı ama hala zorla da olsa beni bırakmamak için koşuyordu. Arkama baktığımda adamlar gitmişti. Kesin babama haber verildi. Ama babamın bana öğrettiği o anlamadan da olsa çok güzel yaptığım hareketler işe yaramıştı. Özgür çok ama çok yorulmuştu. Koşmaktan ziyade, zar zor yürüyordu. Sakin olan bir yere koşarak gelmiştik ve baya baya yorulmuştuk. Bir banka oturduk ve su içtik. İyi ki çantama yedek su koymuşum. Özgür bana olup biteni sormak istiyordu ama soramıyordu, korkuyordu ya da utanıyordu. Neyse çok geçmeden ben anlatmaya başladım.

Ben: Özgür biliyorum merak ediyorsun olanları, ve benle geldiğin için teşekkür ederim. detip yanağına öpücük kondurdum. Özgür Can kızarmıştı.
Özgür: Neler oluyor Sera, neden kaçıyoruz, kimden kaçıyoruz??
Ben: Özgür sakin ol, herşeyi anlatacağım. Öncelikle benim babam bir mafya, ve annemi kaçırdı babamın düşmanları. Babam annemi kurtarmaya gitti, beni eve tıkadı ve bu çok sıkıcı gelmeye başlamıştı. Her gün aynışey oluyordu. Ve benim annemi babamın düşmanları öldürdü. Annem bana çok kızardı ama o beni çok severdi ve bende onu çok severdim. Amaöldü işte ÖLDÜ...

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Jul 26, 2017 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Mafya AşkıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin