1.1

194 2 0
                                    

"Wilma är du klar?" frågar Leah och rättar till sin rosa klänning. 

"Ja är du?" frågar jag och kollar mig i spegeln en sista gång. 

"Yes, då går vi" säger Leah och ler stort mot mig. Idag är min alkoholdebut, jag ska för första gången få dricka alkohol, jag ska på fest! Jag kan knappt förstå att det är sant. Att jag äntligen är 18 år. Jag ler glatt mot Leah och vi lämnar mitt hus. Ja mitt hus. Jag bor ensam, min pappa är alkoholist och lämnade oss när jag var liten så det var bara mamma och jag, sen dog mamma i en bilolycka. Så jag är ensam. Vi skyndar oss mot festen som skulle hållas hemma hos nån kille som jag tro hette Liam. Vi skuttar fram på våra klackar längs gatan och hör hur musik spelas inte långt bort. Vi skyndar oss sista biten och ser Liams hus. 

"Nu kör vi party hard" skriker Leah och springer in i huset. Jag skyndar mig efter henne. När jag kommer in i huset så är det en massa människor som står och dansar medans några håller en mugg i handen. Jag rör mina steg mot köket och tar en mugg med någon vätska i. Jag vet inte vad det är jag bara halsar den. Jag får en brännande känsla i halsen, jag gillar den. Jag börjar röra mig i huset och hoppas på att hitta Leah. När jag väl hittat henne så ser jag att hon står upptryckt mot väggen med Liams läppar mot sina. Jag flinar lätt åt synen, Leah har haft en crush på honom länge. Plötsligt hör jag någon ropa mitt namn. Jag vänder mig om men ser ingen som kan ha ropat på mig så jag vänder mig igen och börjar gå mot dansgolvet. Plötsligt hör jag skrik och en maskerad man kommer mot mig. Jag backar men hinner inte långt innan mannen har slagit till mig och jag har svimmat. 

***

Jag vaknar upp i ett rum jag aldrig sett förut. Jag känner en smärta i huvudet så jag lägger mig ner igen på sängen jag ligger i. Jag blundar i 10 sekunder innan jag ställer mig upp vinglandes på min klackar och går mot dörren. Jag trycker ner handtaget, men dörren är låst. Jag suckar, jag är kidnappad. Fan också! Jag går irriterat runt i rummet när jag plötsligt hör ett klick i dörren. Jag vänder mig snabbt om. Där står en kille med blont, fluffigt hår, han har markerade käkben och ser ganska vältränad ut. Han flinar åt mig. Jag försöker hålla mig lugn och ta djupa andetag.

"Så du vakna äntligen" flinar han. Jag ser nu att han håller någon lapp i handen. Han vänder sig med ryggen mot mig och sätter upp lappen på dörren. "Det är ditt schema, kläder finns i garderoben" säger han och nickar mot en garderob. 

"Varför är jag här?" får jag fram. 

"Du är här" börjar har och närmar sig mig, "för att vi ska knulla dig". Med det sagt lämnar han rummet och jag suckar för mig själv. Jag går fram till dörren och läser 'Sexschema'. Jag fryser till, ska jag ha sex med de här människor. 

Måndag
Oscar

Tisdag
 William

Onsdag

Lucas

Torsdag
Adrian

Fredag

Du får välja 

Lördag
Trekant

Söndag
Albin

Jag suckar och känner hur rädslan börjar växa, jag är oskuld och har nu ett schema för vem jag ska ha sex med. Jag suckar. Det är söndag imorgon, om jag inte kommer på något som kan ta mig härifrån snart så kommer jag förlora oskulden till den där Albin. Jag går och lägger mig på sängen som finns i rummet. Fan att det här skulle hända. Jag stänger ögonen och börjar andas tungt. Tillslut somnar jag.


--------------------

Jag vet att det inte var bästa kapitlet men boken kommer bli bättre. Hoppas ni gillar den och fortsätter läsa!! Rösta gärna och kommentera<33

xoxo


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 24, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SexschemaWhere stories live. Discover now