Personaje noi...

2.3K 93 8
                                    

Duminica pun primul capitol nu ma pot obisnui sa nu scriu la povestea asta..Va multumesc pentru mesaje si pentru voturile voaste sunteti cei mai tari Va iubesc <3<3<3Cred ca o sa fac si un clip nou,nu stiu ma mai gandesc la asta

Darcy Styles-Par castaniu,lung si ondulat,ochii albastri mici,inalta si slaba,cu forme ca si mama ei avand aceeasi mimica a fetei ca a lui Harry,buze carnoase...Avand acelasi caracter pervers dar si misterios.

Tina Styles-Par blond-castaniu,lung putin ondulat la varfuri si un breton care ii acopera o parte din ochii,ochii sunt albastri cu tenta marina,inaltime medie,slaba avand si forme destul de bine conturate,..Caracterul este unul dulce si seducator..

Abel Styles-Par blond-castaniu parul fiind ca si a lui Harry,ochii albastri marin,inalt,corpul lucrat bine..Stie sa-si impuna punctul de vedere chiar si atunci cand nu are dreptate..

Christa Horan-Par blond lung si drept,ochii schimbatori-albastri-verzi-,destul de inalta cu forme pronuntate,buze carnoase.Este mereu dulce, cu toata lumea asta facand-o o persoana buna...

Olivia Horan-Par castaniu,mediu si drept,ochii vezi,inaltimea medie,slaba cu sani medi si fund destul de bombat,buze mari care stralucesc mereu.Este o persoana vesela si are o perspectiva pozitiva asupra vietii..

Dustin Horan-Par blond-castaniu,ochii albastrii,inalt si bine lucrat,buzele fiind mari.Personalitatea fiind una tupeista cu cine merita avand mare grija de ambele surorii ale sale.

Amber Tomlinson-Par castaniu,lung si ondulat la varfuri,ochii caprui,inaltimea medie,buze bine conturate,slaba avand si forme.Fiind foarte sensibila si fragila,avand cel mai milos caracter.

Tommi Tomlinson-Par castaniu,ochii albastri,inalt,bine conturat,buze mari si apetisante.Are o personalitate puternica si este la fel de vorbaret ca si Louis

Lucas Tomlinson-Par castaniu,ochii albastri,lucrat la sala dar si pe terenul de fotbal,inalt,buze carnoase.Are o personalitate dulce si  seducator.

Zara Malik-Par brunet,ochii caprui,inalta si slaba corpul ei fiind destul de atragator,buze mari si rosi.Plina de viata cu zambetul pe buze mereu.

Aiden Malik-Par blond-castaniu,ochii albastri,inalt lucrat bine,buze sarutabile si mari..Are o personalitate impunatoare dar este si foate sensibil.

Danielle Payne-Par roscat,ochii caprui,inaltime medie,buze conturate,slabuta cu forme destul de mari..Are opersonalitate amuzanta este foarte sensibila si visatoare 

Andrew Payne-Par saten,ochii verzi,inalt bine facut,buze mari si carnoase bine conturate..Are personalitate de lider fiind foarte calm in cele mai grele situatii

David Payne-Ochii caprui,par saten,buze destul de groase si apetisante,corpul lucrat bine si inalt...Este foarte posesiv dar si visator...

Normal ca toti au o voce superba...

Diana(F.F Harry Styles)Where stories live. Discover now