hoofdstuk 19

311 15 0
                                    

POV Thomas

Langzaam fiets ik naar het politie bureau. Ik heb tegen mijn moeder gelogen dat ik naar Leo ben, na' daar zien ze me al aankomen…

Ik zet mijn fiets op slot en loop dan naar binnen. Er zit een vrouw achter de balie met bruin haar, ze glimlacht naar me. "Hallo Thomas! Wat leuk jou hier eens te zien! Wat kom je doen?" Zegt de vrouw vrolijk. Dan herken ik haar, het is de moeder van Ming! "Uhh… " stammel ik. Ja wat moet ik nu zeggen dan? 'Ja hallo, ik kom voor een verhoor. Omdat Leo naast Ming wakker werd werd ik boos. Waarschijnlijk hebben ze seks gehad en ik was jaloers!' Ja ze ziet me al aankomen. Dat ga ik dus mooi niet zeggen. Op dat moment komt er een mannelijke agent samen met de vader van Leo de hoek om. "Meneer Leeuwen, kom maar mee." Ik zeg de moeder van Ming gedag en loop met haar mee. Ze kijkt me verward na.

POV Ming

-Triing Triing-

Ik word gebeld en neem op: "Hey, met Ming!" "Oh hey mam!" "Thomas op het bureau? Oh shit, ja ik kom eraan" en ik hand op. Nils kijkt me fronsend aan, "thomas?" Vraagt hij grijnzend. Fuck, nu heb ik mezelf verraden.. "is een vriend, maar ik moet even weg. Blijf gerust hier met lEo en Felicia. Ik ben binnen een uur terug." Ik druk een kus op zijn wang en loop dan snel weg.

POV Nils

beduusd blijf ik achter, wat was dat nou in eens? En wie is Thomas. Ik loop naar Felicia en Rein toe, misschien dat Felicia me meer kan vertellen…

"Thomas op het bureau?!" Gilt Felicia bijna, ik knik. Felicia schrikt heel erg, andere reactie als Ming. Misschien weet zij net als ik niets van wat rr is gebeurd. Ik zucht, hier schiet ik niet mee op. Ik ga wel even naar het bureau zelf toe!

-

Kort stukje, maar ja. Even een mededeling ik heb nog meer boeken hier op Wattpad en ik zou het heel leuk/fijn vinden als jullie die ook lezen. Zo heb ik ook een boek "Leer echte liefde kennen" die ik samen met een vriendin schrijf: @xismayr  waar we nog niet zoveel lezers op hebben terwijl het wel een ontzettend leuk boek is! We zijn nog niet heel ver maar het is heel leuk en we zijn erg actueel. Dus ga het alsjeblieft ook lezen, het is het lezen waar en dat beloof ik! (het is geen Mainstreet Fanfiction)

Wat sociale media wel niet voor je kan doen..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu