Pisica & Demonul

84 22 33
                                    

yuri-means-love
Aceasta este coperta uu uu kms
am pus-o si sus ca imi e sa nu strice Wattpad claritatea

deci mi-am ales tema fanfic pentru ca personajele nu imi apartin dahh si pentru ca Kuroken e Otp si aveam nevoie de o scuza sa pot sa ii editez lolAm vrut sa iasa ceva coperta ce se inspire o nota de mister amestecata cu ceva tenta fail de magie c...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

deci mi-am ales tema fanfic pentru ca personajele nu imi apartin dahh si pentru ca Kuroken e Otp si aveam nevoie de o scuza sa pot sa ii editez lol
Am vrut sa iasa ceva coperta ce se inspire o nota de mister amestecata cu ceva tenta fail de magie ca sa se potriveasca cu descrierea :")

Amu vine partea foarte cringy unde trebe sa arat le descriere  ai de viata mea
Tin sa mentionez ca e un esec total ca mine hahahaha
asa ca fara alte introduceri le descriere:

Amu vine partea foarte cringy unde trebe sa arat le descriere  ai de viata mea Tin sa mentionez ca e un esec total ca mine hahahaha asa ca fara alte introduceri le descriere:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

((asa arata eu in momentul de fata⬆️))

Lasă-mă să îți spun o poveste, de mult uitată. O poveste din vremuri apuse ce te va purta pe un tărâm indepărtat. Detaseaza-te, de tot ce ține de acest univers plin de modernisme absurde si lasă-te purtat de cuvintele mele.Până la urma, orice poveste conține un sămbure de adevăr. De crezi in iubire sau nu, nu e treaba mea, dar eu îți pot arata ce inseamna să iubesti cu adevărat, ce inseamnă sacrifici totul de dragul iubirii, ce înseamnă cănd te îndrăgostesti de dusman si dansezi cu diavolul la propiu.
Atunci cănd, iubești o persoană care are acelaș sex ca tine, într-o societate cu frică de Zei dupa cum spun acei păcătosi care nu își vad de-a lungul nasului înseamnă ca ai comis un pacat mare, dar cand alesul inimii tale e un demon in carne si oase, pai dragul meu doar noroc iti urez pentru ca vei avea mare nevoie.
Fereste-te de ochii curioșilor și bucură-te de iluzia iubirii cat de mult poti, timpul nu stă după tine si nici nu se
întoarce.
Aaa! se pare ca ți-am captat atenția. Acum gata cu pălavrăgeala sa înceapă povestea "Pisica&Demonul!

Rip Okami 1999-2017 cauza mortii
Descrierea a fost prea cringy iar cei care au citit-o au aruncat cu rosii in ea cand au vazut porcaria asta hahah

Nadia ×graphic-portofolio×Where stories live. Discover now