Kapitola šestá

149 14 2
                                    

(Z pohledu Radka)

Studený vítr si hrál s mými vlasy. Přemýšlel jsem nad Damim, který vypadal posmutněle, když jsem odcházel z jeho bytu. Určitě víc ho tížila myšlenka, že se stěhuji do Německa a tím pádem se uvidíme ještě méně častěji.
Z myšlenek mě vyrušil dupot bot. Přišel se za mnou ještě jednou rozloučit. Chvíli jen tak stál, ale pak se přiblížil k mým rtům, vzdychl a políbil mě. Byl to jen krátký polibek, protože jsem ho trochu odstrčil a naše rty se odpojily. Nepřál jsem si to. Tahle reakce pro něj byla jako ledová facka. Utekl se slzami v očích, avšak ještě předtím něco cinklo o zem a já se pro tu věc shýbl. Nemohl jsem tomu uvěřit, ležel tam Damiho prstýnek. Pokračoval jsem na nádraží tramvají, kde jsem zkrátil čekání na vlak psaní si s Damim.

8:11
Radek Starý: Nemůžeš na mě bejt naštvanej, věděl si to dobře

Zobrazeno
8:15
Damien Dante: Miloval jsem tě, alespoň předtím! Nevim, co máš za mindráky!
8:15
Radek Starý: Pochop, že já necítím lásku se stejnému pohlaví, to je ten důvod. Teď mám přítelkyni, s kterou jsem šťastný
8:16
Damien Dante: Jdi do háje, fakt mi to neulehčuješ!
8:16
Radek Starý: Až se v nejbližší době uvidíme, probereme to spolu.

Zobrazeno

Zaslechl jsem název a číslo svého vlaku, takže jsem se vydal na nástupiště. Přijel přesně, tak jak měl. Sedl jsem si do volného kupé a zapl si písničky. Byl jsem hned dál od reality. Dlouho mi to nevydrželo, jelikož jsem usnul.
Zdály se mi zvláštní sny...

------------------------------------------------------
Co se mu mohlo asi zdát? To si můžete zatím jen domyslet.
Jo a říkejte mi blesk, 2 kapitoly za jeden den. Tahle šla psát skoro sama :)
Mějte se, smějte se a čau! :)
PS: Speciální poděkování patří holkám za podporu v komentářích i hlasy na kapitolách: Ms-IDIOT, TerkaKaspik, Petrickaa1203, SwagerKa7 a natt_ally
Stačí jen pitomý dotaz, kdy bude další kapitola a já mám upřímnou radost, že má někdo o můj příběh zájem. Moc děkuji za pozitivní komentáře, chválu, kterou jste mi psaly. Vážím si toho :)

Snít neznamená vždy žít [Dokončeno ✓]Where stories live. Discover now