#13

1.2K 41 15
                                    

DIONI:

Sinds ik ruzie heb met Nisrin heb ik der niet gezien en Kaj ook niet heel raar. Maar voel me ook super schuldig. Wrm gedraag ik me als of ik haar vader ben. Uhg en ze heeft gelijk ze is oud genoeg. Maar nu heb ik ff geen zin in der. En Kaj vooral niet. Ik bel Michelle op om tot rust te komen maar wat niemand weet is dat we een relatie hebben.

KAJ:

We staan voor het huis van Nisrin in Londen. Tube  Tube die is groot man. 'Bby weet jij waar de sleutel ligt' 'Nee we hebben een code voor de deur geen sleutel'zegt ze 'O okey mag ik uhm ook weten?' vraag ik 'Ja het is 1996 de geboorten van Dioni en mij' zegt ze 'Simpel toen ben ik ook geboren' zeg ik als we naar binnen lopen zie ik veel wit en zwart en grijs en wejoh alles is zo groot 'Babe uhm kom dan zal ik je het huis laten zien laat de spullen maar gewoon hier' zegt ze en trekt me mee naar boven. Als we langs allekamers zijn geweest eindigen we in de slaap kamer van Nisrin die super groot is met alles er aan en een grote bed. 'Kaj vind je het erg als je met mij slaapt?' vraagt ze 'Nee ik vind dat juist super leuk' en loop naar haar toe en geef een kusje.

NISRIN:

Het is super gezellig met Kaj maar miss ook Dioni maar hem boeit me echt niks meer. 'Wat gaan we eten?' vraagt Kaj 'Uhm pizza bestellen en dan morgen boodschapen doen?' vraag ik 'Okki babe' en hij komt achter me staan. 'babe ben ej nog boos op dioni' 'Kaj please ik ben hier met jou en niet emt hem wil ook niet aan hem denken' zeg ik een beetje boos. 'Ossry wist niet dat je boos zou worden' 'Srry ik mag niet zo reageren tegen de beste boyfriend' zeg ik 'Zal dit je op vrolijken?' vraagt hij en ik draai me op en hij zoent me en samen vallen we op de bank.

FRANCISKA:

Heb net Sam gesproken via skype en hij komt zo deze kant op om samen naar buiten te gaan. Ik sta voor me kleding kast. 'MAMA WAT MOET IK AAN?' roep ik 'Ik kom al'zegt ze en loopt mijn kamer in. 'Het is vandaag 25 graden dus best wel lekker voor een korte broekje en een leuk t-shirt ofso die nieuwe die pas hebt gehaald?' zegt ze en loopt weg. 'Ja thxx ma' en ik ga me omkleden het staat eigenlijk wel mooi en doe me haren nog snel in een staart en ballarina's aan. * DING DONG * 'FRAN JE LOVERBOY STAAT VOOR DE DEUR' roep me zusje Cynthia. 'HOU JE BEK EN IK KOM' zeg ik en loop naar benneden. 'Hii sammie' zeg ik 'Hey beauty' en hij geeft me een kus. 'Kom je?' vraagt hij 'ja MA IK EBN WEG' roep ik nog en loop hand in hand met sam weg. 'Je ziet er mooi uit bby' 'thxx sweety' en geef hem een kus op zijn wang. 'Bby ik moet je wat vertellen kom we gaan ff zitten' zegt hij als we bij een bankje zijn. 'Okki vertel maar' en we gaan zitten. 'Dioni is er achter gekomen van Nisrin en kaj en nis en dioni hebben ruzie en Nis is met Kaj naar londen vertroken voor een paar maanden.' zegt hij ik voel de tranen al prinken in me ogen. 'Maar nu zie ik me bffje niet' 'Maar rustig lieverd Kaj had me vanacht een appje gestuurd dat ze waren aan gekomen en dat Nisrin jou super veel mist en ze wilt je snel een keer zien en ze vraagt of we 3 of 1 maand bij hun opbezoek gaan enzo?' vraagt hij 'Sam ik wil gaan en jij?' vraag ik 'Ja maar denk je dat onze ouders dat toe laten?' vraagt hij 'De mijne wel en de joune vast wel' 'Okki ik ga ff belen' zegt hij en belt zijn moeder op en ik de mijne.

SAMUEL:

YEAH We mogen allebei maar de andere mogen het niet weten en voor al Dioni niet. We vertrekken om 2 uur s'nachts. Ik ben me aan het klaar maken en franciska ook Heb der super veel zin in. Maar vind het wel kut dat Nis en Dion ruzie hebben maar ja dat is vast zo weer opgelost. Ik bel nog Fran om te zeggen dat ik van der hou en dat ik der straks zie en ga slapen.

JAI:

Ik lig naast Lisa op bed. We hebben het gedaan allebei voor onze eerste keer. Maar het voelde fijn met haar. Ze ligt te slapen. Dus ik geef der een zoen en ik ga ff een douch nemen en ook slapen.

CASSIUS:

Ik ben met Annaisa naar de film geweest het was best wel een leuke film. We zijn onder weg naar mijn huis. Ze blijft slapen. We lopen hand in hand we zien nog wat mensen naar een parkje lopen maar die is helemaal vol dus wij lopen gewoon hand in hand door naar mijn huis. 'Bby wat is er?' 'O gewoon' zegt ze en we lopen naar de bank om nog een filmpje te kijken en dan vallen we samen op de bank in slaap.

MICHELLE:

Ik ben zo gelukkig met Dioni als me vriendje maar wel kut dat niemand het mag weten maar ja snap het wel. Hij heeft zijn zusje verboden met zijn vrienden te gaan en zij hem maar ja ze hebben wel ruzie dat vind ik kut en Kaj en Nisje zijn weg opeen helemaal weg wel enge maar ja. Misschien zijn ze naar een plek maar het rustig is. 

------------------------------------------------------------

HEY HEY HEY BBY'S ben er weer SRRY SRRY dat ik zo lang niks heb geschreven had geen zin en had hoofdpijn en veel huiswerk. Als ik voortaan tijd heb maak ik wel ik heb een soort van schema gemaakt wanneer ik iets af moet ik hoop dat ik me er aan hou en dat er niks tussen komt.

Ik probeer om op Woensdag - zaterdag - zondag iets online te zetten ja of soms eerder ja x

En lees ook de andere boeken van me sgattjes:

sammmie_is_lekker - B-BRAVE in love!! / Babe's in love.

@ b-babe  - YOU ARE MY DREAM / (b-brave) falling with b-boys / IMAGINES B-BRAVE!!! / (b-brave) with you / (b-brave) best friend of my life ;).

@ Sharrian - Zussies loves BBrave / In love with BBrave / Op vakantie met...

@ FranciskaHidding - In love with BBrave!!

LEES ZE ALLEMAAL HET ZIJN ECHT FK LEUKE BOEKEN!!! X 

WAT VINDEN JULLIE TOT NU TOE VAN MIJ BOEK?? 

VOTE VOTE VOTE PLEASE DEEL MET VRIENDINNEN PLEASE 

Geheime liefde BBrave.....Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu