Kutu

2.9K 73 2
                                    

'Şu an sakinleşmeye ihtiyacım var . Beni sakinleştir Eylül .. Sana ihtiyacım var ..Benim olduğunu bilmeme ihtiyacım var ' derken sesi titrek çıkıyordu .. Beni istiyordu ..

Bende onu istiyordum ..

Kollarımı boynuna dolayıp alnımı alnına yasladım . Sıcak nefesim yüzüne değerken gözleri kapalıydı .

'Özür dilerim Deniz..'  dediğimde gözlerimden yavaş yavaş yaşlar akmaya başlamıştı ..

Başını sağa sola salladı . Gözlerime bakmıyordu . Belimi sarmıyordu . Ellerine baktığımda yumruk şeklinde sıkmıştı . Ellerimi yüzünden çekerken alnım alnına yaslıydı halen . Ellerini tutup belime doladım .

'Buna dayanamıyorum Eylül .. Bu yaşadıklarıma inanamıyorum .. ' dediğinde sanki fısıldıyordu . Sesi o kadar titrek, kısık ve çaresiz çıkıyordu ki..  Bir elimi tekrar yüzüne götürerek bende fısıldadım ..

'Şşşt deme öyle .. Hepsi geçecek .. Biz her şeye rağmen mutlu olmayı başaracağız ..' dediğimde buna ben bile inanmıyordum ..

Cevap vermesini beklemeden ayaklarımla ayaklarının üzerine çıktım . Parmak uçlarımda da biraz yükselerek gömleğinin yakasından tutup sıkıca tutundum . Başımı yavaşça dudağına doğru eğip dudaklarımızı birleştirdim . Göz yaşlarım dudaklarımızın üstüne düşerken gözlerimiz kapalıydı. Artık hiç bir şeyi umursamak yoktu . Biz her şeye rağmen mutlu olacaktık .

Belimden tutup beni ayaklarının üzerinden alıp yukarı kaldırdı . Bacaklarımı beline doladığımda o da sırtımı duvara yaslamıştı . Dudağını dudağımdan çekip saçımın bir tutamını kulağımın arkasına atarken kulağıma fısıldadı .

'Seni kimseyle paylaşmak istemiyorum Eylül . . Bu ben değildim .. Her gün farklı kızlardan geçen bedenim sana hapsoldu . '

Başını yukarı kaldırıp gözlerime baktı . Bir eliyle de saçlarımı okşuyordu .

'Gözlerim senden başkasını görmüyor . Kulaklarımda her an senin sesin . Ruhum senin sevginle besleniyor .. ' derken gözleri doluyordu .. Bunu bu karanlıkta bile görebiliyordum .. Gözleri o kadar aydınlıktı ki..

Elimi kalbinin üzerine götürdü

'Bak senin için çarpıyor .. ' dediğinde kalp atışlarını hissettim . O kadar hızlıydı ki. Ben onun kalbine bile iyi gelmiyordum ..Sadece bunu anlamıştım ..

Bacaklarımı bedenine daha çok sıkıp onu ayaklarımla kendime daha çok bastırdım .

'Bunları daha sonra konuşsak hı ? ' dediğim de  dudağı yukarı kıvrıldı . Hoşuna gitmişti onu istemem .

Evet onu istiyordum ..

Beni duvara daha çok bastırdı . Başını boynuma gömdüğünde bir yandan da saçlarımı omuzumdan çekiyordu . Dudağını dudaklarıma getirdiğinde ikimizde inledik . İlk defa Feyza 'nın yan odada olmasına seviniyordum . Beni duvardan hızlıca çekip yatağa götürdü. Yatağa giderken eli kalçalarımda geziniyordu .

Yatağa gelince bacaklarımı belinden çekip yere bastım . Kendimi yavaşça yatağa bıraktım . Deniz yatağın başında dikilmiş beni izliyordu . Bir an kalkıp ne duruyorsun orda gelsene diyesim geldi ama tuttum kendimi.

Yatağa uzandığım da bakışlarımı tavana dikmiştim . Sonra giderek görüntü buğulaşmaya başladı . Deniz'in bedeni görüntümü kapatıyordu .  Üstüme eğilip dudaklarıma bir öpücük kondurdu . Kısaydı .. Sonra burnuma .Sonra yanağıma. .Boynuma.. .

O bedenimi bu kadar kibar öperken ben onun boynuna kollarımı dolamış kendime daha çok çekiyordum .. Dizlerinin üstünde ilerleyerek üzerime geldi. Bacaklarını açıp karnıma oturduğunda gülümsedim .

İçimdeki SenHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin