Teama de a nu baga in seama homofobii cand se iau de tine.

218 26 1
                                    

Aceasta teama mi se pare foarte importanta din cauza a mai multor motive. Unele dintre aceste motive sunt urmatoarele:
- evitarea unor posibile conflicte fizice sau inrautatirea acestora.
-  demonstrarea faptului ca nu suntem niste animale care sar la bataie, asa zic destui homofobi din orasul meu despre LGBTQ+
- sa nu ne facem sange rau pentru niste oameni care actioneaza gresit
Din experienta pot sa va zic ca homofobii ar face orice sa scape de tine. La mine, in clasele 6-8, credeau ca sunt gay, desi nu am recunoscut nimic si nicio dovada nu aveau in acest sens. Fostii mei colegi de clasa erau homofobi. Faceau orice sa ma enerveze si sa reactionez pentru a da in ei. Ei doreau sa ma vada exmatriculat, atat de mult incat mi-au spart contul de Fb si au scris unuia din ei ca as vrea sa o fac in toaleta scolii cu el. Nu intelegeti ca daca atunci cand aveam voie sa dau in ei, nu dadeam in ei, ba da dadeam in ei, dar mereu am incercat sa rezolv civilizat situatiile provocate de ei. In general nu trebuie sa ne pese ce zice lumea despre noi. Noi suntem noi, noi stim ce iubim si mai ales cum iubim.
Sfatul meu este sa ignorati homofobii, sa nu va pese  ce zic ei si sa va vedeti de treaba voastra. Nu uitati sa zambiti, toata lumea e  frumoasa cand zambeste.
-Jednorod

Sfaturi LGBTQ+Where stories live. Discover now