Hoofdstuk 11

540 6 0
                                    

Tineke,

De wekker liep af en mijn hoofd deed pijn maar ik negeerde het . Zachtjes maakte ik koen wakker want hij had de wekker ni gehoord . Koentje wakker worden zei ik en gaf hem een kus hij was direct wakker . Ik ga mij douchen hè . Wacht ik kom ook . Zei hij toen ik naar de badkamer liep . Ik stond ondertussen al in de douche en dan kwam koen er bij staan .  We kwamen uit de douche en kleedde ons aan . Ik ging al naar beneden voor het ontbijt op tafel te zetten . Ik pakte net een hap van mijn boke en plots voel ik 2 handen op mijn heupen . Ik draaide mij om en kreeg direct een kus . Aan wa heb ik dit verdient ? Vroeg ik  . Omdat je geweldig bent en omda ik van u hou . Zei koen lief . Oooh ik ook van jou . En drukte een liefdevolle kus op zijn lippen . We ruimden de tafel af en  vertrokken dan daar het kantoor .
Op kantoor gingen we direct naar de refter waar iedereen al zat . We waren over die overvallers bezig tot de chef binnen kwam .
(Chef) jullie mogen allemaal op patrouille de overvallers van die inbraakgolf zijn tijdens de nachtdienst opgepakt . Iedereen juichte en dan waren we  weg .
We waren al een goei uur aant rijden met de auto en er kwam nog steeds geen oproep . Plots zei koen : wa zijn de burgers toch braaf vandaag . Koen da kan je bete.... Dispatch voor alfa 210 ? ja lap da hadde beter ni gezegd . Alfa 210 luistert . Begeef jullie asap naar het huis van Rambo de buren klagen da er daar iemand aant roepen is . Wij gaan daar naar toe over. Eh koen das toch die jongen met psychische problemen eh . Ja das waar . In een mum van tijd waren we er . Koen belde aan de deurbel en ik klopte op de deur . Meneer hier zou blijkbaar iemand aant roepen zijn. Nee da kan ni ik ben alleen thuis . Zei de man . Koen ga Barry maar halen. Haal die hond weg !!!! Horen we iemand roepen van achter een gesloten deur . Doe Barry maar weg . Ik stapte naar binnen en ging naar die deur ik deed ze open en daar zat Rambo vast gebonden aan een stoel . Ik ging naar hem en maakte hem los hij pakte me stevig vast . Meneer bent u ni goe wijs u kind zomaar vast maken! Ja wij weten ni meer wa we moeten doen die heeft hulp nodig! Ja meneer maar dan doet u dees toch ni !!! Ik was kwaad en ik moest bijna huilen. We pakten de vader mee en Rambo ging naar een instelling met speciale hulp. De vader kreeg een cel straf van 4 maand .

Koen,

Eindelijk middag ik heb het effe gehad vandaag . Me die vader van Rambo ik snap hel wel maar da doe de ni ze u kind vast maken . Maakt al ni uit schat alles oké ? Vroeg tineke . Ja hoor alleen een beetje over mijn toeren meer ni . Aa oké en ze gaf me kus .
We mochten na de middag naar huis vanwege die moeilijke zaak . Eenmaal thuis aangekomen  plofte we neer in de zetel en zette we een film op tineke kroop dicht tege mij . Ik wou iets vragen op het einde van de film maar toen ik naar haar keer was ze inslaap gevallen . Ik legde haar volledig op de zetel en pakte een dekentje en deed het over haar . Ik ging koken maar ik belde eerst naar de chef ik ben van plan om tineke ten huwelijk te vragen. Ik belde en had alles geregeld voor het aanzoek . Het eten was klaar dus ik besloot om tineke wakker te maken . Schatje wakker worden het eten is klaar . Ze werd wakker en zei heb ik dan zo lang geslapen . Ja en ik heb u laten slapen omda je het nodig had . Je ben geweld zei ze en gaf me een kus . Na het eten hebben we nog een film gezien en zijn we gaan slapen morgen is namelijk de dag . Maar ze weet nog van niks .

------/////-------

Hopelijk is dit goed
Xxx Elly

De buurtpolitie : echt ? Of niet ?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu