Info k tomuhle projektu

193 14 15
                                    

Ahoj, prohlédly jste si mou grafiku a chtěli byste cover na míru? Můžete mě kontaktovat tady, nebo v soukromých zprávách a na emailu (girlfromtheuniverse@seznam

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Ahoj, prohlédly jste si mou grafiku a chtěli byste cover na míru? Můžete mě kontaktovat tady, nebo v soukromých zprávách a na emailu (girlfromtheuniverse@seznam.cz)

Požadavky?
 
Pokud chceš cover ode mě, nepiš nikomu jinému.

Uvést:
! Povinné : Jaké postavy chceš použít, text (název, ale i citát, credit block)

* Nepovinné: speciální požadavky. např. Pokud chceš, aby to bylo spíš do modra nebo do červena, barevné, černobílé, jestli chceš třeba pozadí rozmazat nebo rozostřit, jestli má cover působit tajemně či vesele nebo přidat nějaký efekt... Zkrátka, zkus svůj nápad či představu co nejlépe popsat.

Pozn.: Většina fontů nepodporuje háčky a čárky, ideální by bylo psát názvy v angličtině.

Co za to?

Neupravovat covery, nevydávat za své, nemazat moje logo ani podpis, napsat do popisu mé jméno (UniverseGirl) nebo mě označit (GirlFromTheUniverse)

Cover použij nejlépe do měsíce, knihu nemaž! Cover udělám většinou do dvou týdnů. Kdyby to ale spěchalo, domluvou.

Nedělám covery na JB, 1D a shipy (Mavy, Dramione atd...), ne že bych proti tomu něco měla, ale o tom je snad už čtvrtina wattpadu a pokud to tak půjde dál, pomalu se budu stydět říkat větu: ,,Mým koníčkem je také pomáhat lidem s covery na wattpadu". Ano, některé mohou být dobré, ale většina je pro náročnější čtenáře jako já spíše odpad, ale chápu, že je každý na něco jiného. Samozřejmě tohle nemůžu úplně kritizovat, poněvadž tyhle fanfikce sama nečtu. Ale někdy jen stačí do pár z nich nahlédnout a každý si udělá svůj názor. Stejně jako ho neberu já vám, neberte ho ani vy mě. 

Pokud budu mít čas, můžu udělat výjimku, ale spíš jsem proti tomu.

Díky, že tyto pravidla respektujete,


UniverseGirl

Covery na přání [Pozastaveno na neurčito]Kde žijí příběhy. Začni objevovat