9.

750 22 2
                                    

(pov Tim)

We reden ongeveer 50 meter achter Jack. Na een tijdje kwmaen we zoals verwachting aan bij een verlaten gebouw. Volgens mij had het 3 etages. We horden een schot en ik dacht alleen nog maar aan Skylar. We hoorden nog wat schreeuwen en ik raakt in paniek. We zagen Jack zijn auto parkeren en naar binnen rennen. Ik twijfelde geen seconde en parkeerde de auto naast die van Jack. Ik knikte naar de jongens en we pakte onze geweren en liepen sluipend naar binnen. We hoorden nog wat geschreeuw en elke seconde werd ik banger dat ik Skylar dood zou aantreffen. Ik hield mijn pistool goed vast en liep naar de begaande grond. Ik keek overal maar zag niks en niemand. Ik rende snel naar de 2de etage en zag Noah bewusteloos op de grond liggen. Ik keek naar links en zag Skylar met een gescheurd t-shirt op de grond liggen. Jack lag voor haar en hij bewoog heen en weer. Ik twijfelde geen seconde en schoot hem neer. (ps zie deze rijm.) Sky begaf zich en ze werd slapjes. Ik rende op haar af en tilde haar op. Ik zag dat haar bandana om haar arm heen was geknoopt en wist dat er iets niet oke was. Er stroomde nog bloed door de bandana. De jongens verstopte Noah en Jack onder een zeil en we renden naar de auto. Ik gaf Sky voorzichtig aan Luke en ik stapte voorin in. Ik reed zo snel als ik kon naar het ziekenhuis. Daar aangekomen rende Luke met Sky naar binnen. Ze pakte Skylar gelijk van Luke over en rende met haar naar een aparte kamer. We wilde achter hun aanrennen maar een man hield ons tegen. sorry je mag er niet langs. Je moet wachten tot ze geopereerd is. "WATT?! IK MOET NAAR HAAR TOE!!!" hij schudde zijn hoofd. Ik duwde de man weg maar werd tegen gehouden door Logan, Julian en Tygo. Ik liet me op de grond vallen en tranen rolde over mijn wangen. Ik wil haar niet kwijt. Logan kreeg ook tranen in zijn ogen. Hij is Lizzy al kwijt en wil Sky ook niet kwijt. Ik ging weer gewoon zitten op een bankje en begon met wachten.

*1 uur later*

Een dokter kwam op ons aflopen en liep als eerst naar mij. "Hallo bent u familie van Skylar McCarty?" ik keek de jongens aan. "Ja ik ben haar broer is alles oké met haar?" "Ik moet u spijtig nieuws komen melden. Ze heeft het niet overleefd. De hardaanval was te veel voor haar." Tranen rolde over mijn wangen. Hoe kan ze een hardaanval krijgen. De jongens liepen op me af en gaven me een knuffel. Ik zal Skylar nooit vergeten. Een vrouw kwam naar ons toe rennen en duwde papieren in de man zijn hand. De man liep op ons af. "zo zo sorry ik had de verkeerde documenten gelezen. Skylar McCarty heeft het wel overleefd. Ze ligt in kamer 209. Je kan haar nu bezoeken. Jullie kunnen allemaal bij haar overnachten daar hadden we al op gerekend. Er liggen matrassen en er is blijkbaar pizza besteld. Ze mag overmorgen naar huis." Hij stopte met voorlezen en keek ons aan. Ik negeerde zijn blik en rende naar het trappen huis met de jongens achter me aan. Ik stopte bij kamer 209. Ik durfde niet naar binnen te gaan. Ik klopte op de deur. "Ha.. halo w..wie is daa.. daar?" Skylar haar breekbare stem deed mij ook breken. Ik deed de deur voorzichtig open en zag Skylar opgerold zitten. Shit. Ik zie er natuurlijk anders uit. "Sky rustig. Ik zal je niks aandoen. Beloofd. Ik ben het Tim. We wilde je redden maar het viel te veel op als ik als mezelf ging. We gaan zo douchen en dan ben ik mezelf." Skylar was nog niet overtuigd. "ik ga douchen en zie je zo. Tot zo babe." Ik rende met de jongens naar de douche. Ik begon de haarkleur eruit te wassen en deed mijn lenzen uit. De jongens volgde mijn voorbeeld. Toen we gedoucht waren liepen we weer terug. Ik deed de kamer deur open en ik zag Skylar haar gezicht gelijk opvrolijken. Ik rende op haar af en gaf haar een knuffel en een kus op haar voorhoofd. Ze kroop tegen me aan en tranen vulde haar ogen. Ze begon met huilen en ik troostte. Je ziet aan haar dat ze gebroken is. "rustig Sky, we zijn bij je alles is oké, je zult Noah en Jack nooit meer te hoeven zien." Ze knikte. De jongens hadden inmiddels allemaal een bed geclaimd. We lagen met ze alle bij elkaar en ik lag naast Skylar. Logan liep naar ons toe. "Sky ik dacht dat ik je kwijt was.. ik wil jou niet ook al kwijt zijn." Tranen sprongen in zijn ogen. Ik stond op en liet Skylar en Logan knuffelen. Logan heeft Skylar nodig om alles te verwerken. Na een paar minuten ging iedereen op zijn bed liggen en ik sloot mijn ogen.

(pov Skylar)

De jongens waren al aan het slapen. Ik krijg nog steeds het beeld van Lizzy en Noah en Jack uit mijn hoofd. Ik keek naar Tim die rustig en vredig lag te slapen. Wat zou ik toch zonder hem moeten. Hij is er zo vaak voor me geweest. Over morgen zal ik hem verassen. Ik heb al wat geregeld. Ik had ooit tientalle jaren geleden een vriendin: Isabella. Ze was altijd de vrolijke. We waren vriendinen toe ik Logan en Lizzy zag. Isabella vond het niet erg en hoopte dat ik een leuk leventje zou hebben. Ik pakte mijn telefoon en typte Isabella haar nummer in. De telefoon ging over.

(I=Isabelle, S=Skylar)

I: Hallo met Isabella Adams.

S: Heyy Isa met Skylar.

I: SKYTJEEEEE. Is alles okey?

S: Ja gaat wel. Maar kan je me helpen.

I: wat is er gebeurd? Ik help je alleen als je het zegt.

S: *zucht* ik lig in het ziekenhuis.

I: wattt?!

S: net terug van een Noah invasie laten we het daar op houden.

I:Omgg.

S: maar kan je me helpen.

I: Tuurlijk schat met wat?

**********
Heyyyy, nieuw hoofdstukkieee. Reageer plz wat als je een rol in dit boek wilt hebben❤️
Xxx Fleur

Jongens internaat?!Where stories live. Discover now