2. Bölüm

106 11 25
                                    

Merhaba, Bu Bölümü @Uurclz a ithaf ediyorum.

Iyi Okumalar!

Bölüm şarkısı Rachel Platten - Fight Songs (Multi)

Tam anlamıyla şok oldu. Böyle bir gücü ona vermek istiyorlardı. Aman niye ona veriyorlardı?

"Neden ben?"

Kristen iç çekti.

"Her duruma hazırlıklı olmak için hiçbir hastalığı ya da alerjisi olmayan insanlar arıyoruz. Araştırmalarımız sonucunda senin hiç kalıcı hastalığın ya da alerjin olmadığını öğrendik. Ve bu yıllarda bu insanları bulmak çok zor oluyor."

Kıza baktıktan sonra devam etti.

"Ayrıca bu kişileri hafızası silinmiş kişilerden seçiyoruz."

Bu garipti işte. Hafızası yerinde biri daha çok işlerine yaramaz mıydı.

"Neden hafızası silinmişler?"

"Deneylerimiz sonucu bu gazı soluyarak virüsü vücuduna alan ve hafızası silinen kişilerde ikinci kez gaz solunumu yaşansa dahi vücudun bağışıklık kazanıp virusten etkilenmediğini keşfettik. Yani dışarı gazı soluma korkusu olmadan ve maskesiz dışarı sadece siz çıkabilirsiniz."

Şu anda virüse bağışıklı olduğunu öğrenmek onu rahatlamıştı. Ve bu özel güç işini sevmeye başlamıştı.

"Eh, ne diyorsun?"

Birkaç saniye düşündü, kararını vermişti.

"Ne zaman başlıyoruz?"

2

"Ilk önce kendin hakkındaki bilgileri öğrenmelisin."

Küçük bir ekranın yanına gitti ve birkaç düğmeye bastı. Az önce baktıkları büyük ekrana resmi ve bazı yazılar yerleşti. Kristen ise yüksek sesle okumaya başladı.

"Audrey Destiny Baker, 16 yaşındasın. Görünüşe göre baban çok ünlü bir cerrahmış, annende ülkenin sayılı büyük psikologlarından. Küçük bir de kız kardeşin varmış. Baba adı David, anneninki Amanda. Kardeşinin ismi de Allisa."

"Anlaşılan daha 12 yaşındayken bu gaz yayılmaya başlamış. Ve ilk bugünü hafızan silinmiş geçirdiğini varsayarsak 4 yıl boyunca hafızan silinmeden hayatta kalmışsın demektir. Ki bu da senin yaşında biri için mucize gibi bir şey. Avcılar seni bulamamış olmalı.

Audrey son cümleyi duymamıştı. Demek küçük bir kız kardeşi vardı ha. Acaba neredeydi, ölmüş müydü? Peki bu bilgileri Kristennasıl çabucak bulmuştu?

"Bilgilerimi nereden bulabildin?"

Kristen güldü. Kızın bunu da hatırlamadığını unutmuştu.

"Devlet 200 yıl önce bir karar aldı. Herkesin vücuduna küçük bir iğne ile çipler enjekte ettiler. Bebekler doğduğunda iğne ile herkese çip enjekte etme işi bir kanun haline geldi. Böylece herkesin bilgileri elinde olacaktı."

"Aslında senin bilgilerine ulaşmak çok tehlikeli bir iş. Yetkisiz biri tarafından kurcalanması halinde çipin içinde olduğu beyin ve 200 metre uzağındaki tüm şeyler, hemde çipin kurcalandığı cihaz havaya uçar."

Audrey'in yüzü korkudan öyle bir şekle girmişti ki Kristen açıklama gereği duydu.

"Merak etme, devlet yetkililerinden tanıdığımız adamlar vardı ve bizim kuruluşumuz adına yetki vermeleri için onları ikna ettik."

आप प्रकाशित भागों के अंत तक पहुँच चुके हैं।

⏰ पिछला अद्यतन: Jul 09, 2017 ⏰

नए भागों की सूचना पाने के लिए इस कहानी को अपनी लाइब्रेरी में जोड़ें!

Kayıp - Yeni Hayat (Hatıra Serisi I)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें