Bir sürtük gibi 19.bölüm

305 12 0
                                    

Eve geldiğimde annem oturma odasında bekliyordu.Sanırım hesap vakti gelmişti.Pekala belki biraz rahatlardım."mira!derhal buraya konuşacagız!" dedi sertçe baya sinirlenmiş işte.İçeri girdiğimde bacak bacak üstüne atmış kollarını önünde bağlamış annemi gördüm bu neydi şimdi? Yüz verdik diye tepemizemi çıktın? "Ne var?" dedim umursamaz ve soğukça.Kafasıyla oturmam için koltuğu işaret etti.Uzatmadan oturdum bir an önce bitsin istiyordum."Mira ne oluyor kızım? birgün öylesin bir gün böylesin senin derdin ne?" derdim mi nee derdim ne biliyormusun anne peri derdim peri...."Derdim ne biliyor musun derdim peri lanet olsun tekrar gelmiş tekrar burda ve... tekrar sevdiğim erkeği çalıyor ve ben yoruldum kaybetmekten yoruldum derdim bu!" Biraz rahatlamıştım içimi dökmek iyi gelmişti."Ne peri mi o kızın burda ne işi var mira? seni birkere yıktı ve ikincisini istemiyorum sen erkek arkadaşınlamı gördün?" hayır anne onu becerdiğini duydum"Hayır şimdi sürtüklük yapıyor bu bir aras benim erkek arkadaşım değil bu iki arasla....Ahhh lanet olsun lanet" konuşamıyorum bile"Hah!mira inanmıyorum nasıl?" anlatıyorum ve nasıl diyo ahh!ah! "Ben odamdayım anne iyi geceler"dedim koltuktan kalkıp odama çıktım.

Biraz rahatlamak için duşa girdim ve küveti doldurdum telefonumu elime alıp twittera girdim.Seçimlere iki gün kalmıştı ve ben bu dönem oy kullanıcaktım.Belki birkaç konvaya katılmalıyım derken bir mesaj geldi.Mesaj yakışıklı züppedendi yani aras kim bilir gene ne diycekti.Merakıma yenik düşüp mesajı açtım.

"özür dilerim mira...düşündümde sanırım sen haklısın yani dediklerinde beni affedersen yarın chpnin bir konvoyu var ben gidicem kabul edersen benimle gel"

Mesaja öylece bakakaldım.Aras benden özür diliyordu.Hemen kendime gelip cevaplaya bastım.

"Bilmiyorum aras asıl kızgınlığım peri ama seninde umursamazlığın var tabbi ama herneyse konvoy olayını yapıcam ama senle değil !"

Yazdım ve yolladım.Hemen affetmek yok.Hah cevapta geldi.

"Beni deli ediyorsun mira anla artik bensiz biryere gidemezsin.!!"

Giderim giderim işte.Salak!

"Sende beni.Ve giderim hoşçakal..."

Sen görürsün aras!!!Şuan şu saatte sana oyun oynmaya geliyorum.Hazır ol.Hemen kalktım ve dolabımın önüne geçtim kırmızı vücudumu saran bir elbise giydim.Aynanın karşısına geçip makyaj yaptım.Kırmızı ruj,siyah göz kalemi rimel tamamdır.Şimdi sürtük gibi davranma sırası bende aras.....

Arasın nerde olduğunu bilmediğim için doruğu aradım"Alo doruk bana arasın yerini söyler misin?"

"Neden noldu?"of eben

"uzatma söyle sonra anlatırım"

"Tamam seni ilk götürdügü yerde"

"Tamam saol"dedim ve kapattım hadi bakalım aras şimdi ne yapıcaksın.

Evden çıkarken şükür ki annem uyumuştu.Yolda giderken bir kaç ıslık çalan oldu ama aldırmadım.Otelin önüne geldiğimde sırıtarak içeri girdim.Bulduğum ilk kapıyı çaldım.Bekle,bekle,bekle.Sonunda kapıyı evet aras açmıştı.Yes

"Mira?"

Kısaydi ama işlerim var ozur dilerim

Aşka şans VerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin