O zi obișnuită din viața lui Retro (P1)

63 1 2
                                    

RetroRobert se află în incinta locuinței sale, stând la masa de lucru, un birou de la IKEA, gândindu-se cum naiba să facă rost de bani în timp ce trăgea ca dracu din bong, având în vedere că gramele alea de tot salariul trebuiau să merite.

Dintr-o dată, o poartă cuantică se deschise și Călăuză apăru în cameră, căzând lat la podea. Aparent, fusese la o băută cu squad-ul lui după orgia cu KuKluxKlan. Era murdar, de asemenea, mirosind ca munca de o viață a lui Bachus.

-Ce naiba e cu tine, dobitocule? spuse Robert.

-Ughhhh...ughhhh

-Bă, da' las-o-n mama ei de treabă, faci pe deșteptu și nu m-ai ajutat cu plătitul chiriei, vii aici doar ca să mănânci și tu ce mai rămâne pe farfurie când te apucă foamea.

-Bă...eu, Călăuză, baz impacto dai inprimovise...

-Ce?

Retro nu știa ce vruse să spună Călăuză și presupuse că alcoolul îl stricase de tot la cap. Mai trase încă o dată din bong, apoi își dădu seama...

-Baz impacto dai inprimovise, huh?

Asta era o incantație învățată de Călăuză pe vremea când era admin la o pagină cu meme-uri. Era genul de incantație care era păstrată pentru ocazii speciale, cum ar fi consumul de kush sau navigarea pe site-uri dank.

-Dar tu te crezi dank, măi Călăuză, abia dacă știi diferența dintre "We are number one" și Spongebob.

-Pe toți i-am pus la masă...stăteau ca la pluton...băi...

Retro incă se ducea cu gândul la bani, așa că în timp ce Călăuză luase somn pe podea, îl buzunărise. Găsise un card de credit si datele de log de la paypal.

-Las' că vezi tu cine rămâne în casă...își spuse Retro.

Făcuse rost de bani pentru chirie, iar acum rămase cu o sumă bunicică. Se gândi că o seară cu "naveta pe lavetă" ar merge. Se duse la magazinul de la colț și își cumpără o ladă de bere. Când se intoarse acasă, Călăuza era disparută, iar jumătate din cameră era cu susul în jos. Un bilet mototolit scris neglijent era pe birou: "Baz impacto dai inprimovise, nu uita...a da, și am curățat biroul de frunzele alea uscate, de când naiba avem plante de apartament?".



O zi obisnuita din viata lui Retro.Where stories live. Discover now