Imagine 2: Justin Bieber

32 4 6
                                    

Pentru TheTulipPrincess
____________________________________
În sfârşit era momentul. Era momentul pe care l-ai aşteptat de foarte mult timp. Ziua în care buzele tale şi ale lui, Justin, urmau să se unească, ziua în care el urma să te atingă, iar tu să gemi, să gemi de plăcere. Dar asta era doar în capul tău, nu ştiai dacă şi el vrea, nu ştiai cum să începi, dar nu îţi era frică deşi toată lumea îţi spunea că o să doara ţie nu îţi era teama, voiai doar să îi dedici şi corpul tău, pentru că sufletul îl avea de mult.

Erai pe canapeaua din camera lui de zi, îl aşteptai să iasă de la duş. Erai puţin frământată de gânduri, dar aveai o singură dorinţă arzătoare, să devi femeie.

Când a ieşit de la duş, te-a văzut şi a început să zâmbească. Părul lui nearanjat îl făcea să dea un nou sens cuvântului "perfect", abdomenul bine lucrat îţi făcea imaginaţia să zboare la momentul mult aşteptat, s-a apropiat de tine şi te-a sărutat uşor pe frunte, un zâmbet scurt ţi-a apărut pe faţă. A coborât încet cu sărutări scurte pe obraz până când a ajuns la buze. A început să te sărute cu multă pasiune. Mâna lui a coborât încet de pe mandibula ta până când a ajuns la fund, îl simţeai cum te strânge încet, dar nu era enervant şi nici dureros, în mod neaşteptat îţi plăcea. Mâna ta îi traversase pieptul şi abdomenul, iar apoi i-ai împins pantalonii încet  în jos şi apoi ai observat că avea erecţie aşa că ai început să îl săruţi în jos pe gât, pe piept, pe abdomen şi apoi ai trecut la sex oral. Justin ţi-a pus mâna în păr şi gemea uşor. Îi plăcea, erai sigură de asta. Ai continuat să îţi faci treaba până când el a zis:

-Acum e rândul meu, şi apoi te-a ridicat încet în sus şi a început să te sărute din nou.

Mâinile lui ţi-au intrat sub tricou şi printr-o mişcare rapidă ai rămas în sutien, ţi-ai dat seama de pe faţa lui că îi plăcea ceea ce vedea. După tricou ţi-a dat jos sutienul, iar apoi te-a sarutat pe gât, sărutări care au fost urmate de sărutări pe sâni şi pe sfârcurile care s-au întărit foarte repede. Gemeai de plăcere, lucru care îl excita şi mai tare pe băiatul viselor tale. Acţiunea a continuat pentru câteva minute după care a coborât mai jos şi a început să te sărute pe abdomen în timp ce îţi desfăcea şliţul la pantaloni cu una dintre mâini, ţi-a dat pantalonii jos şi apoi a spus:

-Ce avem noi aici? În timp ce un zâmbet puţin pervers a apărut pe faţa lui.

Erai goala întinsă pe pat, în ciuda situaţiei nu te simţeai jenată, nici măcar puţin. A început şi el să îţi facă oral, iar tu gemeai încet. Următorul pas după oral a fost să îţi introducă câte un deget pe rând în vagin. Gemetele tale se intensificau pe măsura ce numărul degetelor creştea, dar după puţin timp acesta s-a ridicat şi a spus:

-Gata cu asta, acum să trecem la sexul propriu-zis, zice în timp ce se ridică şi îţi desparte picioarele.

Pentru început şi-a ìntrodus penisul încet ca să nu te doara prea tare, tu gemeai, dar mişcările lui începeau să fie făcute din ce in ce mai repede. Nu prea simţeai durerea, pentru că era ceea ce îţi doreai, în sfârşit dorinţa ta devenise realitate, acum erai femeie.

Actul a mai durat puţin înainte să se termine, iar apoi s-a apropiat de urechea ta şi a şoptit:

-Te iubesc!
-Şi eu te iubesc, ai răspuns tu.

Lemon: Heei! Acesta e fanfiction-ul cu Justin, e scurt, dar am pus în centru acţiunii ideea pe care mi-ai cerut-o. Sper să îţi placa şi aştept sugestii.



You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 23, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

ImaginesWhere stories live. Discover now