Aşka İnan

89 2 0
                                    

    Yine günlerden Pazartesi.Herkes yine mi okul yada iş derken Efe sevdiği kızı görmek için bütün hafta sonu bekledi.Kalktı,okul formasını giydi,kahvaltısını yaptı.Nihayet artık serviste geldi.

    Okula vardığında 5 dk geç kalmıştı.Onun için derse geç kalmak önemli değildi.Dilara yı görebilmek için can atıyordu ama umduğundan sadece 5 dk daha geç görücekti.Bu onu yıkabilirdi.Ama yıkılmadı aptal aşığık oğlan.Dim dik durdu.Geç kağıtını öğretmene verirken Dilaraya baktı.O da ne Dilara bu gün okulda yoktu. Çok üzüldü perişan oldu dersler geçmek bilmedi o gün sanki dakikalar durmuştu.Hep düşündü ''Nerde,kimle,ne oldu, hastamı acaba?'' diye düşündü.Aklındaki sorular derslere odaklanmasını 0 lamıştı.Tenefüslerde hep Dilaranın yakın arkadaşlarına Dilara nerde diye soruyordu.Aslında ''Dİ-LARA diyemiyordu . direk ''DİLARA'' diyordu. Bu yüzden Dilara onu pek takmazdı.Hatta sinir bile olurdu.Efe aşkından yanıp tutuşurken Dilara takmazdı bile onu.

    Nihayet okul bitti Efe eve döndü.Bİlgisayarınaı açtı.Facebook a girdi.Bir de ne görsün Dilara ve Mert in sarmaş dolaş resimlerini gördü Efe. Olduğu yere yıkıldı ağladı.Perişan oldu. Dilara ya sordu ''Neden gelmedin hastamısın'' Dilara ''hayır değilim sevgilimle buluştum dersleri o yüzden ektim kanka'' dedi.Efe bırakın kanka demesini sevgili lafını duyunca çöktü üstüne kanka lafını duyunca bitti.Efe o hafta derslere hiç ilgi duyamadı.Her gece gizli gizli ağladı.Dilaranın yakın arkadaşlarından bilgi almaya çalıştı.Ama nafile.Kimse ağzını bıçak açmıyordu.Efe, en son en yakın arkadaşı Emre ye baş vurdu.Emre Dilarının en yakın arkadaşını sevgilisiydi yani Gizem'in.Belki bir umut biraz bilgi bulurum dedi ama bulamadı.

Aşka İnanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin