hoofdstuk 31.

90 11 6
                                    

Ik zie Mohsin met een grote glimlach. Het doosje openen ik werd helemaal paranoia. "Do You say yes?" Ik keek m aan hij lachte scheef. Ik zakte op mn knieën en gaf hem een knuffel en zei yess In Will say yess. We hoorden allemaal mensen klappen. Iedereen kwam ons knuffelen. Ik wist niet wat er gebeurde. Mohsin pakte m'n hand en legde uit dat er z'n familie was tussen de menigte zag ik Yousra met haar telefoon filmen. Ze keek me aan met een grote lach en rende op me af. Iedereen was blij en er kwam ineens een taart

Wauw dacht ik en een zijn niet in de buurt van trouwen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Wauw dacht ik en een zijn niet in de buurt van trouwen . Mohsin pakte m'n hand en wanneer You wanna merry me ? Weer alsof hij m'n gedachten kon lezen ik haalde m'n schouders op veegde m'n tranen weg. En er kwamen steeds meer mensen. Zelfs m'n moeder en Nora. Er kwamen nog cup cakes en en ijsjes we hadden allemaal plezier opeens voelde ik ijs koud water over me heen maar ik zag dat mijn kurk helemaal paars werd​ dus was het geen water. Ik keek achterom en zag mijn zus met een dienblad boven me hoofd. Ik stond op en kijk haar vies aan ik zag dat niks achter haar was. "Jaloers zus" en duwde haar weg Yousra had een tas bij en kwam achter me aan. Wat is haar probleem waarom doet ze dit vroeg Yousra stressvol. Ze had extra kleren in de tas zitten. Ze gaf mee een washandje waarmee ik alles dat nat was droogde. Yousra gaf me een witte hempje en lichte Skinny jeans en een Tommy Hilfiger vest. Yousra werkte m'n make up nog bij en kamde m'n haren. Ik pakte een emertje en vulde die met water en ijsklontjes. We liepen de toiletten uit en gingen weer naar buiten Yousra rende achter me aan ik zocht Nora eindelijk had ik haar gevonden ze stond met haar rug naar me toe ik tikte haar ze draaide om en PAAATTTSS zijk en zijk nat.

Heyy mensen
Like&com
PS: ik heb pretty hurts geonpubloceerd, want die liep toch al niet goed nu heb ik meer tijd voor dit boek❤

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Jun 20, 2017 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Your just a boyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu