Capitolul 2

3.1K 56 20
                                    

Trei lui mai tarziu

Xenia.pov.

Au treut trei luni întregi de cand Cristian a plecat in Anglia . Din cate vad in pozele postate pe facebook si-a facut si o noua prietena care este foarte frumoasa . Uitasem sa mentionez eu si Cristian am fost impreuna in clasa a VII-a din pacate am fost impreuna doar doua saptamani bine recunosc atunci aratam mai bine ca acum eram mai slaba nu purtam aparat dentar . De cand a plecat Cristian . Ma simt alta persoana nu mai zambesc asa des . Nici Deniz nu mai stie ce sa-mi faca ca sa ma scoata din starea asta de amorteala . Stau toata ziua inchisa in camera mea . Refuz sa mananc am si slabit paru kg acum am 53 de kg dar inca sunt grasa . Uitasem sa spun intr-o zi cand eu si Deniz ne-am intors de la liceu nu am mai gasit nici un lucru de-al tatei in casa pe masa era un bilet in care scria sa ne descurcam singuri ori cum Deniz peste doua saptamani implinesc 18 ani .  Deodata cineva bate la usa era Sandra .

-Ce sa intamplat Sandra ? De ce ai venit ?

-M-a sunat Deniz . A zis sa vin sa te scot din casa . Cunosc niste tipi marfa . Sa iti iei si tu gandul de la Cristian

-Nu pot . Nu vreau . Cine s-ar uita la mine nu vezi ce grasa sunt ?

-Auzi grasa . Ai 53 de kg eu am 56 si am avut sute de iubiti.

-Da fiindca la tine nu se vede cate kg ai . Tu arati de 42 eu 100.

-Auzi 100 . Ce ar fii daca ai arata si tu asa ca mine ? Hmm ? Ce zici ?

-Poti face asta ?

-Cum sa nu pot ? O stii pe Abii ? (Abi e una dintre cele mai frumoase fete din liceu)

-Da o stiu.

-Ei bine inainte de a o cunoaste tu era o amarata de tocilara urata .

-Tu ai schimbat-o pe Abii ?

-Da . Si mi-a iesit bine nu ?

-Da arata superb nu cred ca putea arata mai bine .

-Si tu ai arata bine cu umpic de port fara aparat dentar si cu un pic de decolorant pentru par ai arata fantastic . Ce-ar fi daca ma-i, lasa sa-mi fac magia pe tine ?

-Sigur la cum arata Abii .

-Stai linistita si tu vei arata asa . Cand va veni Cristian ii va paca maselele .

-Crezi tu ?

-Nu cred stiu . Deci uite cum facem im fiecare dimineata mergem la sala . Si azi vom da aparatul dentar jos

-Nu stiu daca Deniz ma va lasa a zis ca pot sa-mi scot aparatul dentar peste fix o saptamana

-Lasa tot pe mine il conving eu . Nu conteaza o saptamana plus sau minus nu ? Am netodele mele tu imbracate vin in zece minute cu Deniz

-Ok daca zici tu . Mult noroc o sa ai nevoie .

-Mersi dar chiar nu-i nevoie

Sandra este o fata foarte convingatoare . Adica uite din statul in pat si uitatul la seriale am ajuns sa cotrobai prin sifonier dupa haine . Dupa cinsprazece minute apare Sandra cu Deniz

-Cum ai ?

-Am metodele mele . Apropo dupa dentist mergem la soping trebuie sa-ti cumparam haine noi asta sunt prea de baba .

-Daca zici tu .

Dupa dentist Sandra ma tarat prin toate magazinele de haine posibile si imposibile . Nu credeam ca ma voi satura sa ma uit la haine .  Cred ca mi-am luat haine pentru cinci ani .

Cinci luni mai tarziu

Au trecut cinci luni pline am inceput sa merg la sala in fiecare dimineata tin gura de slabire . Numai fructe si legume in rest minic nici un fel de grasimi sau dulciuri . Nici suc nu beau . Am slabit acum am 49 de kg dar mai trebuie sa mai slabesc inca 8-9 kg si este perfect . A uitasem sa mentionez acum 2-3 luni am fist operata de apendicita . Auzi la Deniz ma apucat rasul cand la-m auzit ,, Ai facut apendicita de la prea multe furicte si legume daca mancam ce mancai tu cred ca eram mort de mult'' . Inca mai am multe de facut in privinta corpului meu . Mai vreau sa slabesc sa-mi decolorez varfurile si poate daca ma lasa Deniz sa-mi pun lentile de contac . Faza cu lentilele nu cred ca am sanse la cat de neândemanatica sunt le-as sparge numai atingandule cu un deget .

Paru luni mai tarziu

Sandra.pov.

Au trecut multe luni si schimbarea Xeniei este aproape gata . Acum are 43 de kg este slaba si extrem de frumoasa cred ca a intrecut-o de mult pe Abii . Tot ce sper acum este sa nu exagereze cu slabitul . Adica poate deveni anorexica si nimeni nu-si doreste asta . Acum arata asa...

Faza cu lentilele de contact nu a mers Deniz nu ia permis Xeniei sa-si puna lentile de contact

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Faza cu lentilele de contact nu a mers Deniz nu ia permis Xeniei sa-si puna lentile de contact . Era sa uit cireasa de pe tort Xenia..... are iubit cu cine oare ? Cu Darius unul din cei mai buni prieteni a lui Cristian razbunarea perfecta nu ? Abia astept sa vad sa ii vad fata lui Cris cand o va vedea pe Xenia si isi va da seama ca e Xenia . Sincer ma bucur ca am putut sa o ajut . Este de nerecunoscut . Nici Deniz nu a cunoscut-o cand a venit acasa imbracata altfel si vopsita . Sincera sa fiu Darius chiar o iubeste pe Xenia . Au avut si pria noapte de amor impreuna . Chiar daca are doar 16 ani eu nici nu mai stiu cand a fost prima oara . Peste o saptamana incepe scoala 😭😭😭 dar peste doua saptamani vine si Cris . Ori cum nu prea mai cred ca lui Xenia ii mai sta gandul la el nici nu ia mai pomenit numele . Este cu totul o alta persoana . Darius ia readus zambetul pe buze . Ma bucur ca am putut sa o ajut .

Xenia.pov.

Au mai trecut patru luni . In care multe sa-u schimbat . Am drept iubit unul din cei mai populari tipi din liceu . Care ma iubeste . Peste doua saptamani incele scoala . Atunci il voi revedea pe Cris mi-a fost foarte dor de le nu spun ca acum nu mi-ar fii . Nu am mai vorbit de el dar asta nu inseamna ca nu ma mai gandut la el . Inca ma gandesc zi de zi si noapte de noapte . Dar acum suntem doar doi straini . Prima iubire nu se uita asa se spune dar eu sper sa-l uit . Acum am o viata noua . Cand Sandra mi-a zis sa nu mai vorbesc de Cris ma-m gandit ca in felul asta nu ma voi mai gandi la el . Asta mi-a zis si Sandra dar nu a fost asa . Odata cu schimbarea asta ma-m inchis in mine foarte mult . Parca nu mai stiu cum sa spun ce simt sau daca mai simt ceva din ce simteam inainte . Sincer sper sa raman asa frumuseatea vine cu un scop nu ? Imi este mai bine acum . Mult mai bine ca inainte chiar daca acum nu mai simt absolut nimic este mai bine ca inainte mult mai bine

Hei sper ca va placut acest capitol . Urmatorul il voi posta maine sau poimaine daca voi avea timp . Am multe de facut maine .

Gravida La 16 Ani [FINALIZATA]Where stories live. Discover now