•01•

3.8K 256 18
                                    




Περπατάμε στους δρόμους της πόλης και χαζεύουμε τα μαγαζιά που υπάρχουν,προσπαθώ να κρατηθώ και να μην αγοράσω όσα θέλω γιατί δεν θα έχω χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα.Ο καιρός φτιάχνει μέρα με τη μέρα και είμα χαρούμενη που έρχεται το καλοκαίρι,θα μπορώ να βγαίνω και να απολαμβάνω τον καιρό και τους φίλους μου.

''Amelia με ακούς; Πάμε σ'εκείνο το μαγαζί πριν κλείσει'' Η καλύτερη μου φίλη η Sandra με τραβάει προς το κατάστημα με τα παιδικά ρούχα και την ακολουθώ χωρίς να αντισταθώ άλλωστε κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σ'αυτή την κοπέλα.

''Πιστεύεις οτι ο John είναι καλά στο σπίτι με τη μικρή; Φοβάμαι να την αφήνω ακόμα και με τον ίδιο της τον πατέρα''Γελάει καθώς βλέπει ένα μικρό ρόζ φορεματάκι,είναι πολύ γλυκό.

Δεν χρειάζεται να φοβάσαι Sandra ο John σου έχει δείξει πόσο υπέυθυνος είναι'' Τη καθησυχάζω και αρχίζω κι εγώ να ψάχνω κάποια ρούχα για τη μικρή μου πριγκιπισσα.

''Ξέρεις μερικές φορές σκέφτομαι οτι ήταν λάθος μου να κάνω παιδί απο τα είκοσι αλλά κάθε φορά που τη βλέπω ξεχνάω όλες τις άσχημες σκέψεις'' Λέει καθώς μου δείχνει άλλο ένα όμορφο ρούχο.

Πράγματι κι εγώ φοβόμουν οτι δεν θα τα καταφέρουν με ένα μωρό αυτοί οι δύο αλλά η αγάπη τους έδειξε το αντίθετο,δύο μήνες τώρα έχουν τη μικρή τους κόρη και την αγαπάνε όσο τίποτα. Είναι η καλύτερη μου φίλη και χαίρομαι γι αυτή αλλά και για τον John,πίστευα οτι είναι λάθος να κάνουν παιδί τόσο νωρίς αλλά βγήκα λάθος και χαίρομαι γι αυτό.

''Ξέρεις οτι κι εγώ δεν συμφωνούσα με την ιδέα του παιδιού σε τέτοια ηλικία αλλά ήταν σημάδι αυτό που σας συνέβη,ήταν ένα δώρο για εσάς'' Χαμογελάω και συνεχίζω να ψάχνω ρούχα.

''Πιστευείς οτι αυτό θα της αρέσει; Ίσως είναι πολύ ρόζ για τα γούστα της'' Με ρωτάει καθώς βγαίνουμε απο το μαγαζί και γελάω σιγανά για να μη με καταλάβει.

''Νομίζω οτι θα το λατρέψει αν και δεν καταλαβαίνει ακόμα''Είναι πολύ νέα για μαμά και φοβάται όμως τα πηγαίνει υπέροχα,ακόμα κι αν με ξυπνάει το ξημέρωμα για να με ρωτήσει τι να κάνει όταν κλαίει.

''Εσύ Amelia πότε θα βρείς κάποιον; Απο τότε που γέννησα θρινείς τον χαμμένο σου έρωτα'' Λέει δραματικά και τη χτυπάω στο χέρι.

''Απλά δεν έχω χρόνο,μόλις βρήκα δουλειά σ'αυτό το υπέροχο περιοδικό και το μόνο που με νοιάζει είναι να στρώσω τη ζωή μου,έπειτα θα δω τι θα γίνει στον τομέα έρωτας'' Λέω και με

La vie Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα