hoofdstuk 8

1.2K 51 3
                                    

djenna p.o.v.

niall heeft me gered. ik lig op de achterbank van zijn auto. waar we naar op weg gaan weet ik niet. mijn vader heeft me echt heel erg mishandeld. ik voel me zo slap. als ik iets beweeg, doet het zo veel zeer. als niall er niet was, was dit mijn einde. de auto komt tot stilstand. niall doet de deur open. hij pakt mij op en tilt me uit de auto. ik zie dat we bij het huis van niall en de jongens zijn. niall loopy naar de deur. net voordat niall de deur open wil doen, stormen de boys naar buiten. "omg niall je hebt haar!" zegt harry blij. de jongens komen om ons heen staan. "laat me er even door jongens. dan vertel ik alles." zegt niall. de jongens gaan aan de kant en niall loopt met mij in zijn armen naar binnen. binnen loopt hij direct de trap op. hij loopt naar zijn kamer. daar aangekomen legt hij me op bed. de jongens komen er ook al aan. een paar steken van pijn gaan door mijn lichaam. alles doet pijn. ik vertrek mijn gezicht. "gaat het djenna?" vraagt niall bezorgd. ik wil terug antwoorden maar mijn ogen vallen dicht.

niall p.o.v.

djenna vertrekt haar gezicht. "gaat het djenna?" vraag ik. omg! ik klink super bezorgd. dat ben ik ook. djenna's ogen vallen dicht. "djenna?! DJENNA!" schreeuw ik en schud haar door elkaar. geen antwoord. "JONGENS HAAL HULP!" Schreeuw ik.

harry p.o.v.

ik en de jongens zitten op de bank. niall is bij het huis van djenna zoeken. hij was te bezorgd. ik hoor een auto aankomen. ik kijk naar buiten. niall komt aanrijden.  hij stapt uit en doet de achterbank open. djenna?! "jongens!  niall met djenna!" zeg ik en ren naar de deur. "omg niall je hebt haar!" zeg ik blij. mijn blijheid vertrekt meteen als ik djenna zie. overal op haad gezicht schrammen.  ook haar haar zit helemaal door de war. "laat ons er even door jongens. dan vertel ik alles." zegt niall. hij loopt met djenna naar boven en legt haar op bed. we lopen achter haar aan. djenna ligt op bed onder de deken. we gaan met z'n alle op de bedrand zitten. djenna haar gezicht betrekt pijnlijk. "gaat het djenna?" vraagt niall. ik zie dat djenna haar ogen dicht vallen. "djenna?! DJENNA!" Schreeuw niall nu bezorgd en schus haar heen en weer. ze reageert niet. "JONGENS HAAL HULP!" Schreeuw t niall. ik pak mijn telefoon uit mijn broekzak en bel 112.

niall p.o.v.

djenna is bewusteloos. de ambulance komt aanrijden. ook de politie. ik kijk hoe ze met djenna bezig zijn. "wat is er gebeurd meneer?" vraagt een ambulancebroeder terwijl ik machteloos naar djenna kijk.  "ze was een week vermist maar ik heb haar weer gevonden. haar gezicht betrok van de pijn en haar ogen vielen dicht." zegt ik. "oke meneer. wij nemen haar mee naad het ziekenhuis."zegt de man. "mag ik mee?" vraag ik. "1 persoon mag mee meneer. overlegt u het maar met de anderen." "dat hoeft niet meneer. niall moet en gaat met djenna mee." zegt louis terwijl hij naarst mij kont staan en een arm over mijn schouder legt. de meneer knikt. ik loop achter djenna aan naar de auto. ik neem afscheid van de boys. "we komen ze snel mogelijk nialler. " zegt liam. ik veef ze allemaal een knuffel en stap in de ambulance.

vader djenna p.o.v.

ik kom thuis. ik moest even iets halen bij de supermarkt.  drank.  kan ik vanavond lekker genieten.  ik loop op het paadje van mijn huis. de deur staat open. "shit!" roep ik. ze hebben djenna. alweer.  ik moet haar vinden. ze gaat er nu zeker aan. net als haar moeder.

heey, lekker lang hoofdstuk volgensmij...  wat zou de vader hebben gedaan met de moeder?  komt het goed met djenna? niall? k hou t spannend! see you later ^^ xxx lisa

He's The Up When I'm Down ft. niall horan voltooid♡Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu