κεφάλαιο 50

931 118 8
                                    

Π: Για να ξερεις σε ποιον ανηκεις ειπε και την επομενη στιγμη με φιλησε με παθος. Αλλα εγω ακομα θυμωμουν τα λογια του και ετσι τον απομακρυνα απο πανω του και του ειπα.

Ν: Δεν ανηκω σε κανεναν του ειπα επιτακτηκα

Π: Κιωμος μου ανηκες απο την πρβτη στιγμη μου ανηκεις και τωρα και θα μου ανηκεις και στο μελλον. 

Ν: Οπα για χαλαρωσε ενα λεπτακι την φωνουλα σου καμαρι μου ποτε δεν σου ανηκα και ποτε δεν θα ανηκω σε κανεναν γιατι χελοουυ ειμαι ανθρωπος και οχι κτημα για να εισαι εσυ ή ο οποιοσδηπωτε ιδιοκτητης μου και να λετε μου ανηκει.

Π: Μικρη δεν θα μαλωσουμε τωρα απλα σου λεω πως εχουν τα γεγονοτα μου ειπε ηρεμος σε αντιθεση με εμενα που εβραζα απο θυμο.

Ν: Δηλαδη θες να μου πεις οτι δεν κανει να κανω κατι με καποιον αλλον;; του λεω και θυμωνει στο λεπτο. οχι που θα ημουν μονο εγω η θυμωμενη εδω μεσα.

Π: Θα κοψω σε οποιον τολμηση και σε πλησιασει τα αρχιδια και μετα θα σε αφησω κλειδωμενη στο δωματιο σου για το υπολοιπο τις ζωης σου μου ειπε πιο φωναχτα και για να πω την αληθεια μου αρεσει οταν νευριαζει.

Ν: Μου αρεσεις οταν νευριαζεις 

Π: Τι στο διαολο λες παιδι μου 

Ν: Ηθελα να δω πως θα αντιδρασεις 

Π: Και πως αντεδρασα;;

Ν: Ηταν ικανοποιητικο

Π: Ωραια μην τολμησεις και το ξανα κανεις ομως γιατι την επομενη φορα δεν θα ειμαι τοσο ηρεμος.

Ν: Αρα μπορω να κανω κατι με καποιον σημερα;; ειπα δηθεν γλυκα και οπως περιμενα στο επομενο δευτερολεπτο ειχε ηδη νευριασει ετοιμος να μου φωναξει αλλα πριν προλαβει να το κανει αυτο εγω τον ειχα πιασει ηδη απο τον λαιμο και τον φιλουσα. Μετα απο λιγο αφου ειδε οτι δεν μπορουσε να μην ανταποκρινετε στο φιλι μου με επιασε απο την μεση και με κολλησε με δυναμη στον τοιχο ωστε να μπορεσει να με φιλησει καλητερα και με περισσοτερη δυναμη. Αφου φιλιωμασταν για αρκετη ωρα ακουσαμε το κουδουνι να χτυπαει αλλα αυτο δεν φανηκε να επιρεαζει και πολυ τον Πανο που συνεχιζε ανενοχλητος να με φιλαει.

Ν: Πανο ειπα ξεπνοη

Ν: Πρεπει να παμε μεσα εχουμε μαθημα

Π: Ποιος το χεζει το μαθημα τωρα ειπε και εκανε κινησει ναμε ξανα φιλησει αλλα του επιασα το κεφαλι και του το γυρισα προς την αλλη μερια 

Αχώριστοι Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα